Milanović: Nikoga nećemo tjerati bičem da radi do smrti

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Nikoga nećemo tjerati bičem da radi do smrti

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako laže .

U istoj rečenici izjavljuje :
porez na nekretnine nije novo opterečenje ,
a malo zatim :
da bi taj porez otvorio novi prostor za nove prihode …

A argumenti protiv su da su samo najavom tog poreza uništili tržište nekretnina i uzrokovali propast tisuća građevinskih tvrtki i napunili burzu sa 70.000 nezaposlenih .

Umjesto da su stimulrali ljude da kupuju stanove i apartmane i da time pokrenu građevinsku industriju koja bi pokrenula industriju građevinskih materijala i zaposlila nezaposlene .

U 15 mjeseci koliko su na vlasti svi pokazatelji su im u minusu , osim što raste broj nezaposlenih (375.000) i inflacija (5,4%).
Trebali bi se ugledati u Papu i dati ostavku .

.

Što se tiče rada do 67 godina, ja osobno nemam ništa protiv. Ja ću raditi dokle ima života u meni, to sam obavezan svojoj djeci, koju imam, bez obzira što su mi ideološko-idiotski poltroni pokušali nametnuti ideju kroz moje djetinjstvo do 90-tih, da jedan čovjek među nama vrijedi više nego svi ljudi svijeta, te što su mi maloumna-malograđanska plemena uništile mladost od 90-95, te što od 95 do danas licemjerni egoisti misle isto što i oni od prije 90-tih i oni poslije 95-te… Mene nije strah raditi, ja osobno ne želim nikakva materijalna dobra, ja više ne trebam da žene pate zamnom, da moji prijatelji, susjedi, poznanici misle da sam moćan i bogat, ja ništa više od toga ne trebam… Ja ću sve ostaviti svojoj djeci, koliko god ništa nemao, ali oni će znati TKO i ŠTO je to napravio njihovom ocu i što znači izgovorena riječ i učinjeno djelo kukavice. Ja se ne bojim rada do 67. jer ako može akademik tražiti da radi do 90 godine, zašto ja ne bi mogao raditi i najteže fizičke poslove? Mene više plaši činjenica da izgovorene riječi neće moći osigurati toliko posla za sve nas u našim 70-tima? Hoće li? Ja ću rado biti i rob svoje djece, ako itko uspije u našoj zemlji osigurati da svatko ima jelo i pilo i bar toliko ogrijeva za preko zime, da se ne smrzne… Ja ću rado još platiti svakome razne troškove, ako ću ja moći imati posao do 70-te… Hoću li?

nećete tjerati nikoga jer se više nećete vratiti na vlast nakon što vam istekne ovaj mandat! nakon ovakvog katastrofalnog upravljnja državom, tko će vam opet dati glas??? [emo_palacd]

“Nikoga nećemo tjerati bičem da radi do smrti”. Postoji uvijek opcija da se umre od gladi ranije. Hvala Premijeru što nam je opisao robovlasništvo!

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

http://webcafe.net.hr/forwarduse/komnetar/inner.html?select=201303030143503

.

Kao da je sada drukcije? Ako uspijete prezivjeti s poslom do nekakve pune penzije, i tako krece kopacina po smecu jer ta crkavica nije dovoljna ni za sto… a bit ce jos mnogo gore.

Tko ce raditi, kad nema posla ni za stare, ni mlade, ni ikoga?

New Report

Close