Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Mercator će se dokapitalizirati (objavljeno 27.06.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Mercator će se dokapitalizirati (objavljeno 27.06.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

već sam prije komentirao kako će mercator napraviti dokapitalizaciju i tako razvodniti-prevariti svoje dioničare koji su to postali tako da su razmijenili dionice svojih firmi za udio u mercatorau.idemo redom braća rodić,mb rodić. drašković takovo -swisslion,galić presoflex,ćurković plodine.
svaka čast janezi,širite se na račun balkanskih tajkuna kojima je dražže voziti ferrari nego napraviti nešto korisno za svoju državu.

imbecili pohlepni.

link

presoflex -mercator ,mjesec dana prije

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Da, zapamtio sam da si komentirao prodaju Presoflexa, i najavio dokapitalizaciju.

Zapelo mi je za oko “glavno da baja ima najbolji ferrari u svom selu”, tako nekako.

Simbolično je što “baja” rijetko vozi ferrari, a i nije neka javna ličnost, tako da to rijetko tko zna. A već ga se drugi put dotičeš, a ne pišeš često. BTW, ima čovjek i nekoliko Brabusa (od Smarta do ML), kad već govorimo o autima.

Jedino mi nije jasno, na koga si mislio “imbecili pohlepni”? Slovence ili balkance?

No respect

Sve već viđeno. U svijetu je normalno okrupnjavanje kapitala. Borba za tržište je strašna i samo najkonkurentniji opstaju. Ako netko naraste do neke razine, a nema vizije, volje niti želje dalje rasti, onda proda udjel onom tko ima viziju i sposobnost daljeg razvoja posla.

New Report

Close