Međimurci apeliraju: Imamo posla, nedostaju nam radnici

Naslovnica Forum Komentari članaka Međimurci apeliraju: Imamo posla, nedostaju nam radnici

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa tko je ovdje lud a tko zbunjen , pa ovi traže pomoć od države koja nametima ubija i proizvodnju i radnike (porezne obveznike) . Ma ne može vam država pomoći “ne zna” , da zna nebi došlo do ovoga dokle je došlo .

Ako ste produktivni kao prosječna njemačka firma iz vaše branše i ako su vam proizvodi kvalitetni i konkurentni, žašto nije moguće da plaćate kvalificirane radnike, recimo, 30% manje nego u Njemačkoj ?
Znači, ako u Njemačkoj imaju 2.300,00 € brutto onda bi kod vas trevali imati bar 1.650,00 € brutto. I sigurno bi većina ljudi ostala. Jer troškovi stanovanja i režija Njemačkoj su kud i kamo veći nego u Hrvatskoj.

pa obučite gospodo poduzetnici, svojeg radnika. it is not rocket science.. kaj ne?

[i]ko još nije čuo za kitu labudovu?[/i] - crnilabud (aka crni labud) "indijanca na japanca"- bitcoin bagholders sometime in the near future :-D

Ne slušajte ove idiote kaj lažu,daj radniku 1000 eura plaču na normalne vure i imal buš radnika kolko hočeš,a vi dajete 1000 eura na 350 vur i onda veliš da je plača puno veča od prosjeka,malo bi manje trošili na vikendice i velke aute a više dali radniku unda bi meli radnika

New Report

Close