Matijaševićeva predviđanja neka ne čitaju oni slabog srca

Naslovnica Forum Komentari članaka Matijaševićeva predviđanja neka ne čitaju oni slabog srca

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

kojim to članovima odgovara 10-godišnje trabunjanje jednih te istih vođa iliti kako se vole zvati, lidera, bez ikakvih konkretnih poteza, osim što s vremaena na vrijeme izračunaju da je njihova košarica 3-4 puta bogatija od obične sindikalne,
i da, možda se ipak nešto mijenja, čovijek je u košulji,tko zna

E Matijaševiću,nažalost ljudi poput tebe su i doveli do ovoga kolapsa,jer ste se slizali sa prošlom vlašću.Oni su kupovali socijalni mir,a vi ste to debelo naplaćivali.Da ti ne me pričam koliko se neradnika akumuliralo po škverovima igrajući briškule po cijele dane,dobijajuće sve beneficije koje im je kolektivni ugovor pružao itd,itd…JADNIČE JEDAN….A SADA ĆE VAM ČAČIĆ I LINIĆ DOĆI GLAVE..

Nemojte tako, Matijašević je stručnjak svih stručnjaka. On nije dozvolio da se dionice Kaštelanskih Staklenika prodaju na natječaju po 5500kn jer to je malo. Tražio je da to bude barem 7000. Normalno za takvu cijenu nitko se nije javio na natječaj a danas je cijena dionice K.staklenika jedva 700kn.
Eto kakvu korist zsa državu (jer država drži 85% staklenika) je taj stručnjak napravio samo na ovom potezu.Pola miljarde kuna štete za državni proračun….a on i dalje “lider”. Živjela Hrvatska!

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close