Maras: Nastavit ću voziti svoj stari auto, a guvernerova plaća je previsoka

Naslovnica Forum Komentari članaka Maras: Nastavit ću voziti svoj stari auto, a guvernerova plaća je previsoka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako moze jedan stranacki duznosnik koji jedino sto je radio je bio u SDP-u bez mjesec dana rada u realnom sektoru komentirati place guvernera.

Jos ce si umisliti da bi on trebao biti guverner a nezna razliku dobiti i prihoda

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

dobro biciklo izabrati sebi u MUP-u od onih kojima se ne može naći vlasnik, Vlada bicikla i romobila, to je vaš domet

I dobri novinari kao Pavić ulaze u podmuke spinove Vlade…povise ZO i rebalans, a podvaljuju HNB

A da ukine besmisleno ministarstvo koje vodi. Kladim se da taj nestanak nitko ne bi primijetio. Ova njegova skromnost je zgodna za SDP-ove pačiće. Vidite kako smo mi pošteni, vozimo se u starim autima, pardon novim, ovaj… ne znamo kako nam se to omaklo, neće više časna riječ. Pravi račun je ipak minus od nekoliko milijarda kuna, nekoliko ministarstava više i od onih koje ima Njemačka. Ali, to je naš novac on se ne broji. Sramota ja da sebe i izmišljena ministarstva, političke funkcije ovaj gospodin uspoređuje s mjestom guvernera. Pa svi ti dužnosnici na tržištu ne bi mogli zaraditi za burek. Zašto Maras ne nastavi karijeru u bolnici kao kirurg sigurno je i za to sposoban.

Hvaljen Isus i Marija!

Jeftini populizam.

I usporedba sa plaćom predsjednika je besmislena. Predsjednik može biti gotovo bilotko (po stručnim kvalifikacijama) dok guverner središnje banke baš i ne može biti bilotko.

Loki


Jeftini populizam.

I usporedba sa plaćom predsjednika je besmislena. Predsjednik može biti gotovo bilotko (po stručnim kvalifikacijama) dok guverner središnje banke baš i ne može biti bilotko.


ako izuzmemo Josipovića koji ima određene kvalitete, samo je krivo orjentiran, ne mogu vjerovati da je priučeni konobar Maras zaboravio da nam je dva mandata Mesić bio precjednik, što potkrepljuje vašu teoriju o svakom, zamislite ga samo na mjestu guvernera, koliko bi taj čekova potrpao po džepovima svaki dan na odlasku s posla

Mali tipfeler na početku članka .. nova valuta u RH “kina” 🙂

Kad sam je vidio, ostao sam bez daha. Kad je skinula puder, umro sam od straha

New Report

Close