Maras: HGK pravi Vladu idiotima

Naslovnica Forum Komentari članaka Maras: HGK pravi Vladu idiotima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

bolje da ne napišem što mislim o “strućnjacima” marasu, grčiću i ekipi

Ignore: KressoM, delux

Ajde da je i Buhtla jedanput nešto razumno rekao (pogotovo ovo za reketarsku HGK)! [emo_palacg]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Može netko pričati što hoće, djela su ona koja ostaju. Da ponovimo još jednom: u 3,5 godina vlasti vanjski dug povećan za ove Vlade 18,7 MLRD EUR, daleko više od dosadašnjeg rekordera Račana koji je dignuo dug za 4 godine vlasti sa 8,8 na >20 MLRD EUR.
Već znam napamet gotovo 95% svega što će neki Kukuriku-ministar govoriti bez obzira što ga pitaju.

ja ne vjerujem u ovu Marasovu izjavu, oni su sami sebi uvijek bili dovoljni

HGK, HNS, HVIDRA…sve sto pocinje sa “H” pravi idiote od njih…bas zgodno i kako interesantna koincidencija u isto vrijeme!

Meni se čini da jedini koji ostale ministra u Vladi a i svoga šefa Milanovića praviidijotom je ministar Maras. Naime HGK oslobodi sve J.d.o.o.-ve od članarine i to još ove godine a Maras i Obrtnička komora prvo dignu članarine za 15% prošle godine pa najave da će tek od 1.1.2016. smanjiti članarine za 10%. To Maras ne spominje nego se još time hvali. Zašto ne ukine pretplau na HTV ili ZAMP time bi puno više pomogao nego sa ovih 42 kune.

Ajde marasu ohladi…smanji ti nama – obrtnicima- članarine, glavno da komentiraš hgk koji smanjuje svojim članovima namete, a što ti radiš po tom pitanju?!

@Funky
pod HNS misliš na Hrvatska narodna stranka??….

Voljeli bi smo znati što je g.Maras napravio za poduzetnike? HGK za razliku od ostalih smanjuje svoje prihode, pa sada i to nije dobro.[emo_mrgud][emo_mrgud]


Voljeli bi smo znati što je g.Maras napravio za poduzetnike? HGK za razliku od ostalih smanjuje svoje prihode, pa sada i to nije dobro.Možda bi on bolje upravljao sa HGK-kao sa Bjelolasicom !![emo_mrgud][emo_mrgud]

HGK po tom pitanju ne treba ništa raditi

New Report

Close