Lokalni izbori 2013. – izostao prvi i najvažniji korak kampanje!

Naslovnica Forum Komentari članaka Lokalni izbori 2013. – izostao prvi i najvažniji korak kampanje!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

U laburistima broj članova rapidno opada. Sredinom prošle godine imali su 4.617 članova, ali zbog samovolje Lesara koji sudjeluje i u izborima za ogranke ( nitko koga isti ne predloži da bude u ogranku predsjednik, tajnik ili 3 člana ogranka ne smije se kandidirati ). Ako netko ne posluša biva suspendiran ili izađe i stranke. Tako je stranku u posljednjig 6 mjeseci napustilo preko 700 članova i to ne pojedinačno. Izlaze cijeli ogranci a posebno žene, jer iste kod Lesara nemaju nikakav tretman – izuzetak je tajnica Maja Ilčić.

Prosulo ti se mlijeko. Koliko sam čuo imaju duplo više članova nego što ti navodiš, a kako žene nemaju nikakav tretman kako to da sve njihove izborne liste obavezno moraju imati 40% žena?

Čujem da ih najviše napadaju bivši, razočarani članovi koji šire dezinformacije. [emo_smijeh]

Mali obrtnik

Predrag Haramija u tekstu također pokazuje da slabo poznaje laburiste. Laburisti su za prošle državne izbore imali predizbor, tj. skupštine ogranaka su glasale za ljude koji će se naći na listama. Ako se dobro sjećam jedino je u slučaju Nansi Tireli predsjedništvo sugeriralo da onda bude prva na listi umjesto negog nižeg mjesta na koju ju je odabralo članstvo.

Mali obrtnik

New Report

Close