Ljude otpuštajte bez iznenađenja i poniženja

Naslovnica Forum Komentari članaka Ljude otpuštajte bez iznenađenja i poniženja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Uredniku redakcije preporučam knjigu pokloniti predsjedniku HUP-a Damiru Kuštraku, koji je kao direktor zagrebačke Medike dao otkaz radniku koji je u toj kompaniji radio preko 30 godine i to bez prava na iznošenje obrane i bez ikakve provjere istinitosti izjave tog radnika, koja je objavljenea u Vašem listu i to usprkos činjenici da je ta izjava je kasnije (u zakonskom roku)) u cijelosti demantirana. Kad je takav moralni i poslovni standard postupanja čelnika HUP-a što onda očekivati “niže” rangiranih poslodavaca.

Šta ide poslije ovog,Kako ubiti Bez posljedica?Jebote kapitalizam

Poslije ovog ide sudski spor u kojem Kuštraka zastupa odvjetnik loji je zajedno s njim sjedio u širem sastavu socijaldemokratske vlade i njegovi utjecaji na "neaktivnost" suda, koji su rezultirali izuzećem dve (2) suca i s tri (3) rješenja Županijskog suda o povredi radnikovog (tužiteljevog) prava na pošteno suđenje(SUĐENJE U RAZUMNOM ROKU). Vaša konstatacija o ubojstvu bez poslijedica, dakako ne samo u figurativnom smisli, blizu je suštinske relacije.

Za Benčića: Ma majstore, nije se Vanjski tebi obraćao…
Tekst je dobar, kao i većina Welchovih…

a što napisati za ovog oronulog starca kojeg puše samo debili i totalni kreteni. on prodaje maglu, a vi ga pušite. stari priča i piše sranja. tekst je toliko dobar da sam uzeo lavor i povraćao nakon čitanja. bijedno je da nama sole pamet neki prdonje iz amerike koja je poznata po okrutnom kapitalizmu. svi vi to prizivate, ali kad budete morali platiti doktorski pregled 5000 kuna, operaciju 75000 kuna, školovanje djece i zrak kojeg dišete vrlo ćete se rado sjećati socijalizma, a čak i ovog tzv. kriznog vremena. ne pušite ove priče- to sve je živo sranje.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close