Linićevi planovi: odustajanje od investicija, borba protiv sive ekonomije, suradnja s MMF-om…

Naslovnica Forum Komentari članaka Linićevi planovi: odustajanje od investicija, borba protiv sive ekonomije, suradnja s MMF-om…

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Neinteligentni Linić se vadi na to da mu bogataši sabotiraju reforme dižući medijsku kampanju protiv poreza na imovinu. Liniću, to je tako jadno i bijedno da jadnije ne može biti: da je zaista istina to što govoriš – tih nešto više od 300 bogataša uopće ne bi bio problem. Međutim problem je jer se žele haračem iscijediti posljednje kune od cca pola milijuna građana koji još nisu potpuni siromasi. No većina građana je prozrela vaš pokvareni naum kojim se želi udariti na tzv. srednji sloj. A novac prikupljen tim haračem ćete i dalje puniti bunare bez dna poput brodogradilišta, promašenih državnih investicija koje donose samo nove gubitke, na kamate banaka koje vas lihvare jer ste im VI to dopustili. DOSTA nam je vaše nesposobnosti

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Samo je jedan komentar za ovog čovjeka, luđak. Hitno s njim u košulju i na Rab.

Ako je ministar zdravlja doktor, ministar obrane vojnik – onda bi ministar financija morao biti netko tko razumije gospodarstvo, poreze, porezni sustav. Linić to, na našu veliku nesreću, nije!!!
Veliku krivicu za Linićevo “postojanje” snosi premijer i mediji koji ga dižu u nebesa jer on je “čovjek čvrste ruke”. Mi građani nemamo od toga ništa. Linić je još jučer trebao podnijeti neopozivu ostavku na mjesto ministra financija. I za manje stvari se u drugim državama daje ostavka. On je svojim nastupom, izjavama, glupošću, nekompetentnošću i nerealnošću nanio nepopravljivu štetu našem gospodarstvu. Čim je došao opteretio je gospodarstvo (a on tvdi da je pomogao gospodarstvu – sad tko je lud?; on ili ja) novim financijskom zakonom. Uveo je oporezivanje isplaćene dobiti i dividende. Evo još jednom ponavljam: UVEO JE OPOREZIVANJE ISPLAĆENE DOBITI I DIVIDENDE. Pa tko će ulagati u Hrvatsku???? Tko će se baviti privatnim biznisom, tko će zapošljavati ljude. Pa u Hrvatsku nebi došao ni Rodney ni Delboy!!!
Ako još želi pomoći ovom rasulu od gospodarstva i ako želi spasiti što se da, on mora odmah podnijeti ostavku, a naravno da to neće, onda već u ponedjeljak u 8.01 ujutro mora ukinuti oporezivanje isplaćene dobiti i dividende, mora smanjiti doprinose za barem 20% i onda će poduzetnici povući ljude sa burze i napuniti proračun doprinosima kojih će kvantitativno biti više.
Veliku odgovornost za ovo snosi i HUP. To je jedna obična skupina kukavica koji se boje proturječiti Liniću jer će im on odmah poslati poreznu u njihovo poduzeće, jer ipak je Linić stara komunistička škola i nema s njim cile-mile.

priprema se DOKTRINA ŠOKA

Linić je najavio da će Vlada preispitati proračun za 2013. godinu te nastaviti s politikama strukturnih promjena u državnim tvrtkama i financijskog restrukturiranja privatnog sektora kroz predstečajne nagodbe.

JUPIII , KUKURIKU NAS VODI U EUROPU !

http://webcafe.net.hr/forwarduse/komnetar/inner.html?select=201212150094503

.

Linić zna da ste svi puni ko brod samo ne želite plaćati poreze i ine namete jer ste patološki utajivaći


Linić je najavio da će Vlada preispitati proračun za 2013. godinu te nastaviti s politikama strukturnih promjena u državnim tvrtkama i financijskog restrukturiranja privatnog sektora kroz predstečajne nagodbe.

Bojim se da ce slijedece godine RH ici u predstecajnu nagodbu.

New Report

Close