Linić ubio biznis automat-igara na sreću

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić ubio biznis automat-igara na sreću

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bolje tako, 25 milijuna eura biti će pravednije rapoređeno – ostati će u rukama naivne sirotinje, koja i zadnju lipu baca u aparate, nadajući se nemogućem.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Dragi, jedini naivan si ti. “Sirotinja”, zapravo odrasle osobe koje svjesno raspolažu svojim dohotkom, će te iste novce potrošiti drugdje, i ti novci neće biti reinvestirani u poboljšavanje drugih područja u državi. Tako da je ovo velika šteta.

čovjek jednostavno ne voli igre na sreću, on igra na sigurno sa porezima

Ne slažem se da su ta “Sirotinja” osobe koje SVJESNO raspolažu svojim dohotkom. Sve te igre i automati za igru stvaraju ovisnike (dokazano i medicinski) koji gube svaku OBJEKTIVNU SVIJEST o raspolaganju svojim dohotkom. Uz lažno “obećanje dobitka” prazne im se džepovi i indirektno gura u nova zaduživanja. Takve igre tebalo bi zakonom zabraniti, kao i sve one 060 telefonske brojeve. Priče o gubitku 25 mo € investicija samo su prašina u oči.

definitivno se slazem sa zadnjim komentarom,donosenjem takvoga zakona samo bi se islo na ruku mafijasima,a to sigurno jesu ljudi koji drze takve automate,primjera radi…u mome selu otkad su maknuti ilegalno postavljeni automati,mladji klinci koji su redovito ostavljali i zadnju kunu te odrasli koji su ostavljali do stotinu tisuca kuna godisnje sada i sami govore kako su sretno otkad nema aparata!A kako je naveo ovaj godpodin u zadnjem komentaru zasigurno je cifra od 25 milijuna cisto mazanje ociju!

Tko nije probao, taj nezna . Ni jednu ni drugu stranu ![emo_novac]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close