Linić popušta bankarima i oko kamata

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić popušta bankarima i oko kamata

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

NOVINARI, ILI NE POZNAJU BANKARSKO POSLOVANJE, ILI ZLONAMJERNO PIŠU ČLANKE O BANKARSKOM POSLOVANJU. NAIME DRŽAVA SE NE MOŽE MJEŠATI U POSLOVANJE BANAKA, JER U BANKARESTVU POSTOJI KONKURENCIJA, A NE MONOPOL. ODREĐIVATI BANKAMA VISINU KAMATA JE ISTO KAO NA PR. KONZUMU ODREDITI VISINU MARŽE.

@78Miroslav
Miroslave ti ili si bankar ili si slijep. Naravno da neće nitko propisati točnu visinu kamate ali da se negdje moraju postaviti granice maksimuma to je logika zdravog razuma! Hoćeš reći da u drugim segmentima ne bi trebalo postaviti limite gdje također postoji konkurencija? To znači da bi mobilni operateri mogli samostalno diktirati cijene no ipak ih ograničava EU pa tako i naš zakon. Isto tako kada govorimo o energentima kao što je električna energija ili gorivo ili plin…uistinu pišeš gluposti o stvarima koje očito ne razumiješ ili ne želiš razumjeti. Poslovati se mora unutar nekih okvira, a za te okvire je zadužena država. Ovjde je problem što Linić popušta bankama zbog interesa država jer su mu pokazale zube na posljednjem zaduženju gdje nije uspio plasirati niti trećinu od 700 milijuna kuna koje je tražio….sada popušta jer ih treba da spašavaju državni proračun. Reci mi što je to drugo nego sisanje građana kroz bankarski sustav u svrhu zaduženja države?!?

Prošli izbori.

"Only dead fish swim with the stream"

78MIROSLAV
Izgleda da ti nepoznaješ bankarstvo.
To ti je kao da u Konzumu kupiš nešto na 12 rata, a nakon 6 rata ti kažu da si im još uvijek dužan više novaca nego što si robe kupio.

Čim mu je zatrebala lovica … odmah ih je poštedio.
Nažalost više nitko ne može bez njih jer je sustav tako posložen.


Prošli izbori.

Upravo tako. Pa vi i dalje vjerujte tom lažovu.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close