Linić: Kolakušić je optužio Vladu da se bavi kriminalnim radnjama!

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić: Kolakušić je optužio Vladu da se bavi kriminalnim radnjama!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

da neki ministar u EU daje ovakve izjave, do večeri više ne bi bio ministar [emo_zacudjen]

Što više treba reći na ovo??? Sad se lijepo može vidjeti da ovi komunisti priznaju samo sud svoje partije…


Što više treba reći na ovo??? Sad se lijepo može vidjeti da ovi komunisti priznaju samo sud svoje partije…

Nego sto, dobro je i sam rekao… ovo nije jedini kriminalni i neustavni zakon, a ova nasilna, galamljiva vlast-neka bar zakonito da hitnu ostavku!

Svaki poraz ovog ishlapjelog knjigovodje mi je drazi nego dobitak na lotu.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

[emo_ooooo][emo_smijeh][emo_namigusa]Doduše ministar pokušava skrenuti s teme… ali dobro, ipak ide u pravom smjeru…[emo_palacg]

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

AKO USTAVNI SUD SRUŠI ZAKON O PSN ONDA JE TO KRAJ OVE VLADE. U NEKOLIKO SLUČAJEVA JE DOKAZALA SVOJU NEKOMPETENTNOST POVLAČEĆI ODLUKE, DOPUNJUJUĆI ZAKONE NAKON KRATKOG VREMENA PO DONOŠENJU, MJEŠAJUĆI SE U ODLUKE POSLOVNIH SUBJEKATA,A ONO ŠTO JE TREBALA UČINITI NIJE UČINILA I TIME IZAZVALA JOŠ DUBLJU RECESIJU I NESIGURNOST. ZATO I NEMA INVESTICIJA, I NEĆE IH BITI, JER VLADA NE ZNA RADITI. TREBALA JE ODMAH REZATI SVE RASHODE PRORAČUNA, BEZ OBZIRA. OVAKO SE STALNO NEŠTO TRANFORMIRA,UMJJESTO SMANJENJA BIROKRACIJE, ONA SE POVEĆAVA I PADAJU IZJAVE “NEĆE BITI OTPUŠTANJA” NARAVNO, ONDA SE TO DOGAĐA I KLOD LOKALNIH VLASTI. TAKVOPM POLITIKOM VRLO BRZO ĆE NAŠI DUGOVI ESKALIRATI DO 100% BDP.


AKO USTAVNI SUD SRUŠI ZAKON O PSN ONDA JE TO KRAJ OVE VLADE. U NEKOLIKO SLUČAJEVA JE DOKAZALA SVOJU NEKOMPETENTNOST POVLAČEĆI ODLUKE, DOPUNJUJUĆI ZAKONE NAKON KRATKOG VREMENA PO DONOŠENJU, MJEŠAJUĆI SE U ODLUKE POSLOVNIH SUBJEKATA,A ONO ŠTO JE TREBALA UČINITI NIJE UČINILA I TIME IZAZVALA JOŠ DUBLJU RECESIJU I NESIGURNOST. ZATO I NEMA INVESTICIJA, I NEĆE IH BITI, JER VLADA NE ZNA RADITI. TREBALA JE ODMAH REZATI SVE RASHODE PRORAČUNA, BEZ OBZIRA. OVAKO SE STALNO NEŠTO TRANFORMIRA,UMJJESTO SMANJENJA BIROKRACIJE, ONA SE POVEĆAVA I PADAJU IZJAVE "NEĆE BITI OTPUŠTANJA" NARAVNO, ONDA SE TO DOGAĐA I KLOD LOKALNIH VLASTI. TAKVOPM POLITIKOM VRLO BRZO ĆE NAŠI DUGOVI ESKALIRATI DO 100% BDP.

Prijatelju, pisi malim slovima 🙂 Ali potpuno si u pravu… svasta se tu obecavalo, a od plana 21 dobili smo samo ekploziju poreza, a bome i nastavak bujanja drzavne uprave. Apetiti te hobotnice su toliki da nikakav pdv itd. ne moze to zadovoljiti. Vanjski dug je vec preko 100% bdpa, vladin dug relano vjer preko 70%(kosturi u ormaru), a kamate uzas. Ova vlada je uzrokovala dodatni krah ekonomije, osiromasenje, i jos galami na nas.

Ne samo da nece biti investicija, nego vjerojatno stecaj na zimu. Mimo nasih zelja ova vlada po hitnom postupku sve prodaje, da zadrzi svoje guzice.

Što kad se sruši zakon o PSN? Kreće se u istraživanje i dokazivanje napokon??? Što je sa zakonima koji su postojali (postoje i dalje) dok su dužnici sa “top lista srama” srljali prema stečaju/predstečaju i sličnim stanjima???!!! Hoće li itko ispitati provođenje odnosno neprovođenje postojećih zakona tijekom potonuća i sve popratne činjenice???!!!

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

E moj Linicu.
Nitko te jos nije optuzio da se bavis kriminaknim radnjama. Ali si blizu toga.

Silovanje zakona i silovanje Malog u Hanfi nedvojbeno pogodujes odredjenim subjektima, a stetis drugima.

Tko se maca laca, od maca i pogiba.

Tvoje silovanje demokracije i poimanje zakona: Zakon to sam ja, nazalost ce platiti gradjani i gospodarstvo.

Ti ces se lijepo uhljebiti negdje u institucijama EU, a gradjani ce platiti racun tvoje bahatosti.

Ajde Linicu skuliraj se malo. Ako i nesto radis, vise od ostalih Lezilebovica u Vladi ukljucujuci i Premijera, ne dajeti za pravo ne priznavanje zakona koji je donio Sabor.

Vecina tih velikih firmi koje sad cekaju u redu za predstecaj su bile u korupcijskom krugu HDZa i Ive Sanadera, nelikvidnost su doveli do nebuloznih granica. Ne postoji posteni zakon koji ce to rijesiti da svi budu sretni. No necinjenje za sto se zalaze ovaj sudac je vracanje kotaca u nazad i ne ide na ruku apsolutno nikome osim mozda omogucuje sudcu da ode na godisnji.
Uz to zar isti sudac vec nije donio presudu po tom zakonu koji sad smatra losim? D ali to znaci da sam sebi rusi i tu donesenu presudu? Ili prije nije dobro razumio zakonn ili sad? Mozda je bio prije pijan, a sad se otreznio? Mozda sudce prije presude treba testirati na droge i alkohol?
Pokusaj trazenja apsolutne pravednosti u trenutku kad je drzavi kamen oko vrata koji je vuce prema dnu samo ce pomoci da prije potone, a kad potone, oni najslabiji ce se utopiti. Bogati su si ionako osigurali mjesto u camcu za spasavanje vec odavno.

Ne radi se o nečinjenju nego o tome da prijedlozi Ministarstva financija i Linića osobno neke favoriziraju a neke diskriminiraju, i to sve po usvojenom Zakonu o predstečajnoj nagodbi.
Dakle ako ima problematičnih odredbi u zakonu ( a ima ) onda to nije kriv sud nego predlagatelj zakona ( Vlada RH i Linić ) te zakonodavac ( Sabor ).
Ustavni sud je tu da procjeni da li je zakon diskriminirajući i kao takav protivustavan ili ne?
Stvar je vrlo jednostavna.
Ovo Linićevo trkeljanje i napad na suca nije ništa drugo nego pokušaj bivšeg jugokomuniste da nastavi s politikom na kakvu je navikao: “ne moramo se zakona držati kao pijan plota”…….i skretanje s merituma stvari.

Ako sudac presudi po tom zakonu jednom, a drugi put ne zeli, meni to diskreditira tog suca.

U krajnjoj liniji, nece dlaka past sa glave ni Linicu, ni sucu, ni vecinskim vlasnicima firmi… popusiti ce jedino radnici, koji su ionako popusili.

Bas me zanima koliko je isti sudac podnio zakona na preispitivanje Ustavnom sudu u vrijeme vladavine Ive Sanadera? Ili su tada zakoni bili savrseni?

kako ste opljačkali Hrvatsku 2000ih, ne bi iznenadilo da je PSN samo varijacija pljačke Hrv. naroda provedene 2000ih kada ste iz proračuna sanirali banake i neke druge poslovne subjekte, koje ste zatim sve od reda privatizirali stranim vlasnicima za niti 10% saniranog iznosa, posljedice ćega se danas jako dobro osjećaju…

naime, najveći dužnici u PSN su ujedno, direktno ili indirektno, i najviše ovisni o državnoj ili lokalnoj potrošnji, dakle, PSNom banke naćelno samo otpisuju ili smanjuju i tako previsoke kamate dok glavinica ostaje, drž. otpisuje potraživanja i, ili pretvara u Vl. udjele te se, uglavnom, time fiktivno čisti bilanca da bi se kroz politički pogodovanu državnu potrošnju (za koje će se držasva zadužiti, naravno kod tih istih stranih banaka), iz buduće dobiti tvrtki koje su prošle nagodbu i dobile preplačene ugovore sa državom, namirili najveći vjerovnici, tj. banke u stranom vlasništvu dok će proračunu ostati bezvrijednne papiri i zaduženje koje će generacije vraćati ili pak raprodavati nacionalne resurse..

ps.
možda sam paranoik poučen negativnim iskustvima zadnjih 12 god…a možda i nisam, budućnist će pokazati, međutim ako bude ovako kako sam opisao, onda je kriminal preslaba formulacija, onda je to veleizdaja nacionalnih interesa![emo_zloban]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Barbosa
pitanje je zasto su banke uopce trebale biti sanirane, zasto je trebalo vracati dug umirovljenicima, pitanj eje ciji su unuci dobivali banke i cija djeca poslovne prostore po vojarnama.. Vecina njih je padom HDZa pobjegla nazad u svoju otadzbinu Srbiju.
Da tako unistene banke od strane nasih tehnomanagera i raznih Franji, Ivica, Kovaca, Belji, Rojseva…nisu bile sanirane, urusilo bi se ionako slabo gospodarstvo.
Pretpostavljam da Sanadera i dalje vecina u stranci stuje kao uzor kako treba se politicar ponasati. Mozda da je zapoceo ijednu reformu, danas nebi ni bio Linic na vlasti.

New Report

Close