Linić kandidat za nagradu od 100.000 eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić kandidat za nagradu od 100.000 eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ministar Linić pošteno je zaslužio ovu nagradu !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Linic je zasluzio nagradu, a Orsat Miljenic je zasluzio otkaz jer se pravosudje raspada i sudi se godinama. Dakle, dajte mu sad vise otkaz i dovedite nekog tko nesto zna.

Ministar Linic je zasluzio i Nobelovu nagradu.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Dakako. Nobelovu nagradu. Ovaj izum sa objavljivanjem poreznih dužnika je revolucija u fiskalnoj teoriji i praksi. To je patent na razini Tesline izmjenične struje. Jobs i njegov i-phone su za njega p….n dim. Porezne dužnike se nije moglo ovršiti nego ih objavi. Pa će odma svi platit. Svih 30 miljardi kuna. To što je većina duga na fiktivnim poduzećima, koja su otvorena samo radi izbjegavanja poreza i sličnih stvari, a koja su davno ugašena i čiji su vlasnici nakon toga otvorili nova na braću, žene, sinove i slično nije Linićev problem. Ni Milanovićev. Ni nikoga od njih. To je problem ovoga izvaranoga ali neinteligentnoga naroda koji će slične prevare pokoljenjima plaćati…

New Report

Close