Linić će se o ‘smeću’ očitovati oko 11 sati

Naslovnica Forum Komentari članaka Linić će se o ‘smeću’ očitovati oko 11 sati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A Crobex raste i raste. Jel se to čeka da u 11.15 objavi dolazak MMF-a?

Na Crobexu rastu Todorićeve firme koje su zaduženije od svih ostalih zajedno. Samo perfidno i elegantno izvan Hrvatske, obveznice se plaćaju 10% kupon. Ogromne dobiti a lova ide u strane ulagače za kamatu obveznica. Ovdje angažira dva-tri blogera da ljudima objasni da ne ulažu u HT ili Podravku a materijalnu imovinu koja nije njihova evidentiraju kao vlastitu da se poveća Book.

Tko o čemu, Linić o smeću.

Činjenica je da je Jadranka Kosor bolje vodila Vladu nego cijela ova Kukuriku koalicija .
Svi pokazatelji su bili bolji .

.

MMF bi bio super rješenje … čisto da se malo pročiste državna poduzeća i tzv kooperanti

Cookie Monster

bilo bi lijepo radi vjerodostojnosti u svoje tvrdnje koje će iznijeti, da se javi direktno iz Dubaia

Ajd Liniću priznaj da nemaš pojma i okani se posla za koji si dokazano nesposoban. Koliko još zbog tvojih eksperimenata trebamo dodatno osiromašiti, koliko još osobnih bankrota?
Lijepo sam pisao da je uvođenje poreza na dividendu vrlo neinteligentan potez a ti ga još uvede retrogradno[emo_palacd]. O ostalim novouvedenim i namjeravanim nametima bolje da ne pišem.
Moody’s smatraju da uslijed pada BDP-a Vlada ne može dovesti javne financije u red samo efikasnijim prikupljanjem poreza i smanjenjem kapitalnih ulaganja već treba srezati izdatke za socijalno osiguranje, smanjiti poreze i ulaganja u brodogradnju.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

O smeću bi trebao dati izjavu ministar Zmajlović.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Milanović je jako lijepo radio na sakupljanju smeća sa Mirelom, ali eto uvijek nešto ostane iza skupljača, možda bi trebao svoje podanike potaknuti da trajno rade na tom programu i tako odrade bar dio plaća “koje im daje HUP”

ma ne treba nam MMF, mi smo SMEĆE!

Hrvatska može podnjeti proračun od najviše 75 milijardi i to je jedna, jedina istina…sve ove ostale priće su samo magla i demagogija da se napravi privid da se nešto radi ne bi li si produžili parazitiranje još koji dan!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ja sam za MMF ali da se nakon toga raspusti vlada i sabor i sva državna birokracija tj da se pošalju na biro dok je MMF na vlasti. Koja bi to oluja u ekonomiji bila. Zaposlili bi se svi sa biroa na na biro bi došlo friških 250 000 nesposobnih državnih birokrata.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ma MMF ti je isto kao i Linić, samo će teret prebaciti na građane i privredu dok će svi uzročnici lošega stanja ostati skoro isti…MMF ne može resrtukturirati i smanjiti drž. birokraciju i potrošnju bez podrške hrv. politike i građana a drževni i javni sektor su ti biračko tjelo politike na vlasti… ona politika koja njih lifra sa pravima i plaćama dobija glasove na narednim izborima pa si sada računajte koliko je to glasova ako u drž i javnom sektoru radi 60-70% svih zaposlenih u RH.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Nemamo realnog sektora, a koliko ga imamo, radna snaga je preskupa. Jedini izvor prihoda jest državni budžet i njegovi rebalansi.

Hrvatska se okrenula trgovini poslije privatizacije, no to nije bilo presudno. Presudno je bilo da ta trgovina nije pokrenula realnu porizvodnju.

Što se tiče graditeljstva, ono je moralo posrnuti, jer se gradilo bez ili skoro bez infrastrukture, dakle kao u fušu, iako to nije bio fuš, jer su komunalni doprinosi za infrastrukturu uplaćivani, ali se samo dio namjenski trošio.

I sad bi netko (Ministar) htio ponovno pokrenuti graditeljstvo, ali bez vraćanja dugova za infrastrukturu, dakle gradnju i opet bez infrastrukture. To je kao da gradimo lokomotive i vagone bez pruga. Idemo od nikuda nigdje!

New Report

Close