Lesar se pita: ‘Znaju li u Vladi čemu služe devizne rezerve?’

Naslovnica Forum Komentari članaka Lesar se pita: ‘Znaju li u Vladi čemu služe devizne rezerve?’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lesar drobiš demagogiju

http://www.business.hr/kompanije/oppenheim-najveci-je-problem-gospodarstva-sto-su-nam-banke-u-stranom-vlasnistvu

To je vrhunac znanja naših političara: pretakanje iz šupljeg u prazno i prodavanje kojekakvih “ekskluzivnih javnih tajni”, a zapravo običnih tupljenja na razini babe s placa. Stranka rada bi se valjda trebala zalagati za rad i život od svog rada i znanja, a ne za trošenje deviznih rezervi na krpanje rupa bez dna.

a šta je to krivo lesar izjavio? da od istih banaka u kojima držimo devizne rezerve po 0.5% uzimamo kredite po 6%. devizne rezerve služe samo da kolonizaotri imaju kolateral ako im ne vratimo kredite koje nam daju od FIAT MONEY-A i tako se cijeli svijet vrti ukrug.

ali danas je BRICS na čelu sa putinom predložio novčarsku revoluciju pa možemo očekivati nove diverzije i alkaidu po moskvi,riju,new delhiju od cia-e ali im te fore više neće proći.rusi im neće oprostiti 60 milijardi eura koje im žele ukrasti na cipru.

a što se tiče lesara,on je jedini koji se usudi javno o tom pitanju govoriti.a šta je bilo sa zlatom koji je rohatinaski rasporodao a ono otišlo na ATH? di se sakrio rohatinski,u neku rupu od kad je otišao.je li objesio na zid diplomu koju je dobio za najboljeg guvernera a koju je platio lovom hnb-a kao reklamu za neuke.
kao one smiješne nagrade koje djeli euromoney ili naš zapi ,najbolja banka u see ili 1% najuspješnijih morona.

nisam za laburiste ali su jedini koji pričaju o stvarnim problemima u rh.ostali samo demagogiju prodaju i dobro žive na naš račun.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity


To je vrhunac znanja naših političara: pretakanje iz šupljeg u prazno i prodavanje kojekakvih "ekskluzivnih javnih tajni", a zapravo običnih tupljenja na razini babe s placa. Stranka rada bi se valjda trebala zalagati za rad i život od svog rada i znanja, a ne za trošenje deviznih rezervi na krpanje rupa bez dna.

U pravu si, ali buduci da nemaju rjesenje problema, o cemu ce laprdati? Ta ista stranka je predlozila porez od 50% cini mi se na sve iznad 50 ili 60k kuna, pa sad recite.

Za ove genijalce je sve jednostavno, nastampajmo 100mrd kuna i potrosimo devizne rezerve, i eto nas kao nova Svicarska.

Zanimljivo je da nitko ne spominje osnovni problem, da drzava previse trosi, i da svuda curi. Ova zaduzenja i masovna podizanja poreza samo kratkorocno cepe rupu, ali slijedi potop ako se ovo nastavi.

New Report

Close