‘Kultura kukanja je ključan problem poduzetništvu’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Kultura kukanja je ključan problem poduzetništvu’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

[emo_palacg]

Sve propada, inflacija nezaustavljivo raste, place s eurusavaju, potraznje nema… je li to kukanje ili problem ove vlade, koji treba (pokusati) rijesiti?

Stalnim povecavanjem poreza i uvodjenjem novih, i oni koji su imali ideje, odustati ce od firmi. Moglo bi se reci da su gradjani preplaseni stalnim najavama promjena, pa trose jos manje-i onog sto imaju.

Gospodo, mi nismo u recesiji, vec dubokoj depresiji. Od ovih stalnih naklapanja i govorancija nasih vladajucih nemamo koristi… broj beskucnika je u eksploziji, masa ljudi jedva da ima za mesni obrok, a krvna slika ove zemlje sve vise pocinje sliciti zaostalim africkim drzavama nego nekoj normalnoj zemlji.

Ono sto nama treba je hitna ostavka ove vlade i tehnicka vlada, koja ce moci bez previse govorancije zasjeci kuda treba. Sto se dulje reforme odgadjaju(javni sektor, subvencije, pov mirovine itd.) to je agonija duza. Ja bi radije 1g duboke recesije s oporavkom, nego pad bez kraja…

Ne kultura poduzetništva je podilaženje i nezamjeranje jačem kako bi oslabio slabijeg! Druže fikus to vi radite cijelo vrijema.Katastrofa!

Prvi reflex svakog pitanja : “Što radite?” jest “za sve je kriva prošla Vlada”

Ivo Jospiovic je najveci paradoks Hrvatskog drustva.

99% hrvatskih gradjana je nezadovoljno radom sudstva. A onda za predsjednika izaberu covijeka koji je ucio vecinu onih koji rade na sudovima.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ivo Jospiovic je najveci paradoks Hrvatskog drustva.
99% hrvatskih gradjana je nezadovoljno radom sudstva. A onda za predsjednika izaberu covijeka koji je ucio vecinu onih koji rade na sudovima.

Paradoks je i to da večina izabire one opcije koje svima nanose dugoročno nepopravljivu štetu .

Naprimjer :Račana , Mesića , Sanadera , Josipovića , Milanovića…

.

Bira li narod svoje predstavnike ili mediji?
Sada se učestalo u medijima glorificira visoka podrška naroda koju uživa Josipović. Tak je bilo i pred prve izbore gdje je osobi bez karizme izgrađena karizma vrsnog karizmatika.
Njemu se čak uzima za vrlinu staloženost i smirenost te nepokazivanje emocija.
Pa nama kao narodu je pokazivanje emocija osobina, smatramo li tu osobinu manom. S druge strane sada već bivšem papi su josipovićeve vrline jedina mana. Iz pera naših vrlih novinara.
Mogao bi on ljudima objasniti kako da dođu do vlasništva desetka stanova pa onda oni te stanove mogu iznajmljivati ili prodati i lagodno živjeti.
Klasična priča kada vuk obuče krzno od ovce i samo lagano bleji.

E moj Josipoviću, pametniji si kad ništa ne govoriš.

[emo_smijesak]

http://www.youtube.com/watch?v=KRd-16qFLSI


E moj Josipoviću, pametniji si kad ništa ne govoriš.

Pipl mast trast as.
Jes, tenk ju veri mač.

New Report

Close