odleti golubica…šta golub čeka
8. OUT GOLUB SNJEŽANA -325
Bolje vrabac u ruci nago Golub u Kastelanskim Staklenicima
Kolega Domobran…Na popisu SKDD-a su Vam 10 dionicara sa najvecim brojem dionica doticne tvrtke. U konkretnom slucaju svi oni koji imaju manje od 200 tu nisu “vidljivi”….pa tako ni gospodja o kojoj govorite…a ni svi drugi koji ukupno imaju 14 494 dionice a nema ih na listi.
Dali je gospodja sve prodala ili trenutno ima 199 to stvarno nije vazno nama ostalima.
Eto ne zamjerite na komentaru i shvatite ovo kao dobronamjerno objasnjenje.
Pozdrav
a mislim da je Golub i napisao da je prodao oko 150 kom pa prema tome ne vidim baš gdje je prodavao maglu, ali bez obzira ne budimo naivni svi smo mi tu zbog sebe i kupujemo i prodajemo prema vlastitoj odluci
mene je dobro zasmetalo što je dot.gospodin Golub cilo vrime druka za rast dionice a ujedno i prodava non stop.-to je sramotno.
to je “legitiman” osjećaj….samo sam htio reći da po meni to nije skrivao, ništa više
mene je dobro zasmetalo što je dot.gospodin Golub cilo vrime druka za rast dionice a ujedno i prodava non stop.-to je sramotno.
Sta je ovo vec po 600 netko prodaje i nitko nece…e moj GOLUBE preplasio sve ove vrapcice na grani…[emo_smijeh]
biće da su ipak oni prije nega p o s r a l i…., [emo_smijeh][emo_plazi], a sad kad je on na grani…nema nikog ispod.
…znači niko ne viruje u privatizaciju…. a da je nekako javit nizozemcima …
Ja vjerujem u privatizaciju po nominali…..zar sam ja nitko[emo_ljut]