Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Kredit platio sa 3420 kovanica po jednu kunu

Naslovnica Forum Komentari članaka Kredit platio sa 3420 kovanica po jednu kunu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kada bih ja čekao u Banci i da mi ti dođeš takav šonjav i zadržavaš cijeli red mislim da bi dobio dobre batine- svoj privatni rat vodi drugdje a ne da drugi ljudi ispaštaju zbog tebe.

Zar u banci postoji samo jedan šalter?[emo_naivan]

Prosvjeduje se protiv odgovornih i to ako za to imaš razloga ( činjenice ne znamo ). Sumnjam da je službenica koja je unosila 3420 naloga ručno kriva za kredit njegovog oca,njegovu frustraciju,životne probleme i odgoj. Slažem se ima pravo platiti kredit u kojem god obliku i načinu želi , a tako i Banka ima pravo ponuditi kredit kakav želi i mi ga ( svidjelo nam se ili ne ) potpišemo i potrošimo, a kad treba vračati onda su nam svi krivi ( mi nismo nikad ). Znam dobro ovakav profil ljudi # Ja ću prosvjedovati , ali uvijek na račun najslabijega #

Ridick, pa on ne zadržava red, on je bio u redu, na šalteru i obavlja svoje, a ti si iza linije diskrecije…[emo_plazi]

pišem samo na dionicama koje držim..

Ma krelac. Buhuhuhu ja jedini imam kredit i sve banke su za to krive. Imam i ja kredit u Banci i sam sam ga potpisao i gnjavi me rata. Pa šta ? Ne zaj…..m druge klijente u Banci zbog svojih problema. Gospodo sami ste potpisali a prije toga čitajte, a ako ste nepismeni ne uzimajte kredite. Sam znam da su ljudi bili jako lakomi na kredite u CHF gdje su se čak i prijetili službenicima ukoliko kredit ne bude što prije gotov. Stoga don’t srach tu mach.

New Report

Close