Kosor: Tužno je što Josipović kritizira Vladu

Naslovnica Forum Komentari članaka Kosor: Tužno je što Josipović kritizira Vladu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Krasni su vam pokazatelji.Za popizdit.To što Jaca drobi okolo dok postavlja kamenje po Hrvatskoj nebi pojeo pas s maslom.Katastrofa.

Tužno je prije svega što takva neznalica i lažljivica vodi vladu…pitam se vjeruje li itko u ovoj državi u isprazne fraze ove žene??? Je li stvarno moguće da itko prosječne inteligencije i obrazovanja ne dobiva ospice na njen stupidni smješak dok sve oko nas odlazi kvragu… [embarass]

AUUUPS…….
http://www.youtube.com/watch?v=WWnMvtlAnC8
pofuk

Najžalosnije je što nema alternative na vidiku!

“uspješno radi na velikim gospodarskim projektima i u borbi protiv korupcije”
Koji su to? Oni u ladici mistra gospodarsva?
Korupcije? Vidoševiću peti mandat?

Možda ona nije loša osoba ali ona apsolutno pojma nema o ničemu, pa čak ne može tri rečenice engleskog napamet naučit da se ne sramoti. Ima ljude oko sebe kakve ima i oni joj serviraju na papiru što da pročita i kaže.

ja “volim” ovu vrstu demokracije gdje svakakvi proizvodi mogu doci na policu. super je kad pokvaris stomak od hdz-a ali nema lijecnika niti udruge za zastitu potrošača.

Pa ova nije normalna!!! Ubit će nas! Pa ko je nebi izkritizirao!!?? Zena lopata po cijeloj hrvatskoj, svadi se sa svima ko ima imalo pameti i priča budalaštine gdje god stigne!!! Pa luda žena! Dajte ljudi, pa jel normalno pored 300 000 nezaposlenih i još toliko gladnih, pričat o blagostanju i izlasku iz recesije! Pa Nuuuula cijelih… ( sramota me reć uz toliko prirodno bogatstvo) posto je RAAAST!!!!! Pa prvo što moraš reć je NUUUUUULA!!!! I JOŠ SE HVALI!!!! I smješka se dok je drugi u čudu gledaju!!! Ludaaa baba!! D dej bifor tumorov!!!! Gura glavu nekim mađarima u auto i to kao premijerka neovisne i samostalne države može izvalit ??? Pa koooo je tu LUD!?

Žedne preko vode nas vodi!!!!

Sramota me!!!

Račan je barem priznao da je >pušio< travu!!!!!!

Ako može jednom onda može i dvaput!

I još da dodam; kad preživiš tešku bolest, kada se trudiš da sa svojih dvije ruke napraviš nešto dobro za drugoga koji je voljan palatiti to znanje trud i volju, kad radiš a ne dobivaš plaću za svoj rad, kada spašavaš ljude u nevolji i želiš dati sebe za drugoga, kada poželiš nakon rada i truda otići na mjesto gdje tvoji zemljaci rade i znoj liju da bi prehranili svoje stado ovaca, a nisi u stanju to platiti novcem koji se zove Kuna koja bi trebala biti mjerilo tvog rada i truda i volje, i kad Želiš obić svoju rodbinu sa svojim jednim djetetom kojem želiš osigurati dom a banke te deru u neznanju i nemoći, kad hoćeš otić otić na more svojih djedova i baka što su ga svojom krvlju branili, kad želiš… dobiješ odgovor premijerke države da nezna kolika je cijena litre benzina u njenoj do nedavno u ratu domovini, jer to nije za nju toliko važno, dobiješ i odgovor svoje diplomacije da neznaju koje poglavlje treba zatvoriti kako bi se ispunili uvjeti za pristupanje europskoj uniji koju toliko silno želimo, dobiješ bivšeg premijera naše nam domovine u zatvoru, dobiješ prošvikalog generala koji je u srcu zagorja odlučio pobiti nevine ljude,a branio je ovu državu pod imenom svetim Hrvatska, pa dobiješ bivše ministre sa ogromnim ulagačkim kapitalom pandan prinčeva i kraljeva ove nam kugle zemaljske i na kraju koji to nije dobiješ premijerku koja pije pivo i hebe joj se živo za sav taj neposađeni hmelj i žito i more i kule nam povijesne sa gladnim narodom u dužničkom ropstu. Živo nam crvenbijeliplavi sa šahovnicom u sredini. Pitaj se gospođo premijerka, pitaj se kakav češ broš nositi!!! Čudim se što nismo Anđeliki nekidan novce posudili, pa zar ne vidiš u kakvom su problemu naši prijatelji njemci!!? Čudim se!

Ako može jednom onda može i dvaput!

ah…ništa, slijedi nam VLADA Nacionalnog Poslovnog Foruma .

ps: svi sve vide, svi sve znaju, i svi čekaju nekog drugog da to odradi…..

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close