Kosor: Ne odazove li se oporba mom pozivu, nije za ulazak u EU

Naslovnica Forum Komentari članaka Kosor: Ne odazove li se oporba mom pozivu, nije za ulazak u EU

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bjeoglava je totalno prolupala. Njoj je primarni cilj ulazak u trulu EU, pa makar i na koljenima ili pužući. Njoj nije bitno što su nas doveli u ropsko-prosijački položaj, što ljudi nemaju što da jedu, što su demonstracije, njoj je do “slave”, do toga da uđe u “povijest” kako je baš ona bila ta koja je HR uvela u pokvarenu EU. A kad već toliko želi u tu EU, tamo joj je ionako njen prijatelj i uzor “kud Ivo tu i ja, dragi Ivo, dragi prijatelju”, ja bih je poslao i rado je vidio u društvu njenog prijatelja. Ali, na žalost, teško ćemo se rješiti bjeloglave. Ta neće s vlasti ni po cijenu mrtvih a ovu zemlju su temeljito opljačkali i upropastili i još će to činiti – do zadnjeg trenutka.

vrhunska politićka neodgovornost odgovornih za sprovođenje poltike i upravljanja ekonomskim kretanjima i pravcima (prvo se krećemo pa onda određujemo pravac i pokušavamo dati smisao)

korporativni anarho-ekonomski populizam izabranih a ne na radu i sposobnosti stvorenih vrijednosti i njihov otklon od anarho-političke struktur koja ju je stvorila (smatra je potrešenom političkom opcijom za svoj opstanak)
itd.
su između ostalog i razlozi ne ulaska i odlaska sad i puno prije u EU (navedite jedan jedini razlog u čemu se razlikuje pozicija od opozicije – nastupu, pristupu, metodu, vokabularu, kulturi ponašanja-odnosa, itd.)

New Report

Close