Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Kosor kupcu daje 14.000 eura i plaća kamate godinu dana ako izgubi posao

Naslovnica Forum Komentari članaka Kosor kupcu daje 14.000 eura i plaća kamate godinu dana ako izgubi posao

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

poslodavac u dogovoru sa zaposlenikom da zaposleniku otkaz i primi ga nakon godinu dana, a to sve vrijeme plaća kamatu država. neloše…

Opet budalaštine. samo se gleda kako da banke dođu do državnoga poreznoga novca okolo naokolo. Neka drage banke koje su financirale upropaštene građevinare i idiotske projekte, sada snose rizik loših plasmana. Zašto bi to opet plaćali porezni obveznici? Ti njihovi loši i nekvalitetni stanovi koje nitko neće, vrijede uvrh glave 1200 eur po kvadratu, ako i to nije previše..

samo tržište, ponuda i potražnja mogu reči koliko vrjede ili dali vrijede, ali vlada mora intervenirati ako ih ne daju na tržište nego ih drže prazne i neprodate i to na način "na njih porez" jer to je kapital koji je došao sa tržišta novca gdje vlada zakon tržišta i ponude i potražnje – koji stoji i koči tržište utiče negativno na sve bilance – dijelove tržišta novca koji opet ovako ili onako plaćamo mi pa samim tim i u dijeliu kamata na rizik kod zaduženja kod istih banaka (loš plasman se prebacuje na državu koz loš rejting iste jer joj ne funkcioniše tržište – providno i zabanana državu)

poslodavac u dogovoru sa zaposlenikom da zaposleniku otkaz i primi ga nakon godinu dana, a to sve vrijeme plaća kamatu država. neloše…

koliko uopće iznosi mjesećna kamata na kredit od 100k eura… Mislim da se nebi bas niko previše okoristio od te kamate….

idući tjedan će bit bolje...

ne daje KOSOR..iako bih baš to volio vidjeti, već svi mi….ali ne daje KUPCU !!!!, nego PRODAVAČU !

I BANKAMA !

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close