Korporacije bogatije od država, a ne odgovaraju za kaznena djela: Surađuju s diktaturama ili korumpiranim demokracijama

Naslovnica Forum Komentari članaka Korporacije bogatije od država, a ne odgovaraju za kaznena djela: Surađuju s diktaturama ili korumpiranim demokracijama

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tri banke na svijetu imaju MONOPOL na proizvodnju/štampanje novca i distribuciju, taj novac uz kamatu emitiraju državama koji opet kamatama prosljeđuju dalje, dakle PRIVATNE banke posjeduju svijet, Tokyo,New York, London, sjemena svakog zla na zemlji! Zato EU ZABRANJUJE našem HNB-u da emitira naše kune za naše gospodarstvo i građane, zašto bi se itko morao zaduživat igdje u svjetu? Imamo svoju valutu, dajmo jeftine kredite u vlastitoj valuti svojim građanima i poduzetnicima, novac je KRVOTOK društva, CIRKULACIJA novca znači život baš kao i cirkulacija krvi, kada jedno i drugo stane počinje odumiranje. Bankaroidi daju točno onoliko koliko treba a bismo ostali ovisni i kao robovi rintali za svitu koja iz fotelje bere trilijune na svjetskoj razini samo klikajuči! NOVCE koji je kredi su privatizirali-hranu-vodu-energiju koju vam daju za taj papir, bolestan sustav u kojem je priroda,energija,hrana,voda u rukama moćnika a oni vas papirom zvanim novac mame, pritom porobljavaju na radnim jestima nebiste li bili sretni sa 0 kuna na računu na kraju mjeseca kada sve poplačate! Pitam vas za koliko radite onda? Pa za 0 KUNA, radite besplatno dragi ljudi jer sve što zaradite ujedno i vračate onima za koje ste crnčili, kada to čovječanstvo shvati precvikat će kartice i reči DOSTA, vi ste jedini koji održavate ovaj osciopatski-robovlasnički sustav, vašim pristankom, kada kažete NE, sve se ruši i nestaje ultra-bogataša i ultra-siromaha!

Isti oni koji posjeduju te banke posjeduju i te MEGA korporacije, što kao javni vlasnici što netko drugi fiktivno za njih kako se nebi povezalo s njima pošto su u svim sferama društva, onih 1% koji POSJEDUJU SVIJET, , farmaceutika, prehrambena industrija, mediji, vojna industrija, bankarstvo, to je sve potrebno+” demokracija” šarena laža demokracije da bi se kontroliralo svijet, preko papira kontroliraš hranu, vodu, energiju, ne treba ti puška! Evo HR primjera preslikan sa svjetskih primjera toga, dakle mikro u makro-AGROKOR, orporacija koja neće nikome za ništa odgovarat iz istog razloga zbog koje to strane ne čine a taj razlog je što bankaroidi kako posjeduju hranu, vodU i energiju oni i posjeduju POLITIČARE koji preko prividne moći upravljaju svim društvenim sistemima pa tako i pravosuđem. Znate li zašto je nastao zapravo LEX-Agrokor? Pa 25godina je vrhuška politike gradila to zločinačko catstvo, preko ministara,permijera, inspektora, kooperantskih tvrtki i kada je došao slom nisu smjeli dozvolit nekom neovisnom, nekom iz vana da zaroni u sve te papire i zato su smislili zakon kojim oni koji su prali novac/pronevjerili 50 milijardi i to što se zna, ti isti su se OGRADILI LEX-Agrokorom kako nitko nebi imao pristupa sustavu i “talasao” oko svega, na taj način su sve tragove zameli, prepustili kompaniju lešinarima, GAZDU pustili u London da podijeli svim zaslužnicima lovu po of-shore računima, onako slobodan a za uzvrat mu je obečano doživotno suđenje!
NO-sve je to teorija urote-ZAR NE?’!!

New Report

Close