Konzum račune plaća do 78 dana, DM samo 22

Naslovnica Forum Komentari članaka Konzum račune plaća do 78 dana, DM samo 22

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I kakve mi koristi imamo od toga što DM plaća u roku od 22 dana ?

Dižemo kredite od naših Kolonizatora da bi kupovali robu od DMa gdje kupujemo robu naših Kolonizatora , i jačamo gospodarstvo naših Kolonizatora , i zapošljavamo radnike naših Kolonizatora !

.

Likvidost tvrtke pokazuje njezino poslovanje. Plaće i doprinosi se isto podmiruju. Svi sretni i zadovoljni. Ovaj podatak bi trebao bit javan. Onaj koji kasni više od 30 dana trebao bi plaćati kamate. Disciplina pokazuje i stanje tvrtke u kojoj se nalazi…što je dalje to je više u problemima, a to znači obavezna kontrola inspektorata….

Ja se čudim da Konzum uopće plaća.

[emo_zacudjen][emo_ooooo][emo_vrtimise]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

kada se izračuna prosjek svojima i tuđima to je sigurno točno, sada samo treba izračunati prosjek za tuđe [emo_namigusa]

ja sam mislio da Konzum plaća 360 dana [emo_smijeh][emo_zloban][emo_namigusa]

produženi rokovi plaćanja i dugovanje jedni drugima djeluju u jednu ruku kao kreditna ekspanzija izvan bankovnog sustava.. tj. efektivno se povećava “količina novca u optjecaju”, ili točnije rečeno više roba i usluga se može ostvariti sa manje novca.. npr. kao da u selu od 20 ljudi svi rade sa 2 traktora koji si međusobno posuđuju.. dugovi se mogu prebijati i tako dalje.. stezanjem rokova plaćanja ova vlada će mnoge otjerati u prijevremeni bankrot, kako dužnike tako i njihove vjerovnike, pojačati deflacijske pritiske, povećati nezaposlenost i smanjiti među ostalim porezne prihode jer je to prva stavka koju svi poduzetnici podmiruju..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close