Kontroverzni poduzetnik tuži državu za tri milijarde kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Kontroverzni poduzetnik tuži državu za tri milijarde kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A gdje nastala steta? Osim kod ovog dikobraza u glavi?!

Mozda ne bi bilo lose da mu RH zbog obijesnih zahtjeva i parnicenja oduzme drzavljanstvo, imovinu i protjera ga u Fantasyland pa neka od tamo fantazira i ulaze milijarde koje nema.

Kontroverzni poduzetnik i/ili kontroverzna država, i/ili kontroverzni HPB,i/ili kontroverzni CERP???!!! Tko je tu doista kontroverzni i/ili su svi kontroverzni?
Imao sam prilike vidjeti i prostudirati sve Čolakove projekte. Meritorno i kompetentno mogu reći da su to izuzetni i kvalitetni projekti. Kod tih i takovih projekata vidljivo je ono što sam cijelo vrijeme tvrdio: kada bi hrvatskog poduzetnika okruživale financijske institucije i pravno-gospodarski poredak kakav okružuju europskog poduzetnika tada Čolak kao poduzetnik nikada ne bi bio po ničemu kontroverzni niti bi bio subjekt obrade od strane USKOK-a!!!!!!
Koliko USKOK razumije financijske malverzacije imao sam se prilike upoznati prije nekoliko godina kada sam prijavio pranje novca. Da nisam prijavio pranje novca stranoj službi nikada se taj novac ne bi blokirao niti vratio u Hrvatsku!!!!!! Usput budi rečeno: sudionicima te malverzacije , do dana današnjeg nije se ništa desilo!
Upravo zato sam na Čolakovoj strani i želim mu svu sreću i uspjeh!

New Report

Close