Konačno potpisali: ovaj prestižni hotelski brend dolazi u Damatia Tower

Naslovnica Forum Komentari članaka Konačno potpisali: ovaj prestižni hotelski brend dolazi u Damatia Tower

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Mogli bi objaviti da je izvođač Tehnika iz Zagreba ali vam očito nije zanimljivo kad se postižu uspjesi nego samo kad je netko u problemima da ga još više ocrnite. Na slici u Jutarnjem je sa svima sudionicima potpisivanja ugovora i direktor Tehnike Sirovec.

Sve pet ali mislim da su malo pretjerali sa katovima, sasvim dovoljno je bilo i uobičajeno hrvatskih 15-20 katova, ovo malo strši. Treba omogućiti investicije ali ne treba baš prihvatiti apsolutno sve što bi investitor želio.

Kupujmo hrvatsko!

Ovo je definitvna pljuska Zagrebu, jednoj od rijetkih europskih prijestolnica koja je nezanimljiva Marriotu, jer ekonomska analitika govori da je to propali grad.

No, treba reći i da su se ovime Dalmatinci još jednom pokazali kao hrvatski prvaci u mužnji tuđeg nova: ovo uopće nije neka poslovna ili komercijalna investicija kako se pokazuje, nego gradnja omogućena dotacijom HBOR-a. Umjesto da ulaže u tvornice i proizvodnju, državna razvojna banka mlati kapitalne novce u neboderčini za koju nitko ne zna kako će poslovati, pa bi bilo zanimljivo da HBOR javnosti pokaže ekonomsku analizu opravdanosti ovog projekta, kada znamo da recimo baš u tome Zagrebu ogroman broj uredskih zgrada zjape prazne.

Što je sa susjednim kompleksom zgrada ciglaste boje? Dali je još uvijek u vlasništvu zagrebačke Medike dd ili su ga preuzele banke kao kolateral za pokriće zajmova, koje je Medika dd replasirala Agrokoru ??

Nema mi goreg ići u hotel ” koji neboderski strši k oblacima ::” To me podjeća na povijest Poljske
gdje smo mi, studenti..baš bili u jednom takvom uskom, visokom neboderu…jer su kao svi ostali bili
manje klase , moš mislit….ma, to je loše za turizam..
To nije Hrvatska…Mnogi se boje visina, traže niže katove…panorama….?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close