oprostite IVANA7 …onak što malo smetam, da li Vi možda radite u ATPL ?
– ne radim u ATPL,
– imam vlastiti biznis,
– čuvam ovce na planini.
Pozdrav !
Sto tu nije pristojno? Nije pristojno sto sam forumskoj zajednici objasnio netocnu informaciju od strane drugarice? Zar je pristojno dovoditi u zabludu zajednicu?
A ovo sto se tice zarade i jakog igraca, evo ja sam samo na ovim valovima zaradio par milijuna eura. I sto cemo sad?
– prvo, sam ti odgovorila u prethodnom postu.
– drugo, hebala te drugarica.
– trće, moj gubitak u ovoj godini je -12,58% , ja se ne sramim reći kako radim s gubitkom, a ti si ipak najveći, ne milijuni, već milijuni eura, javi mi se na private za vođenje moga portfelja, i ja isto želim te milijune eura, normano za proviziju ćemo se dogovoriti.
Pozdrav !
[/quote]
kakav sad odjednom gubitak [shocked]……. sad si me ljepojko skroz razočarala…………a ja te mislio predložiti za prodekana Bubašparine škole šortanja??
IVANA7,
mogu li Vam, odnosno, … da li dozvoljavate, da Vam citiram jedan mali dio iz jedne knjige?
Vidim ja kako Vam nema tu mog dobrog prijatelja Barona i njegove ekipe pa ste se uhvatili mene.
– gospodine Zmrlicu, strpite se, najprije moram ošišati svoje ovce, tek onda ste Vi na redu za šišanje.
– stvarno gdje su nam gospoda Baron, Thompson, Crni Ivo i onaj medek što se u sve dobro kuži.
– možda su nam bolesni, mijenjaju svoje nickove ili su se nakupovali dionica.
– baš čudno kako nema nikoga od te ekipe.
– a ovo je tema komentari trgovanja.
– pa kakva su Vaša predviđanja za idući tjedan ?
– kamo bi mogao ići crobex ?
– koje će dionice biti u fokusu ulagača ?
– koje bi dionice mogle rasti ?
Pozdrav !
Ivane7 evo ti jeinica i gdinu Sanči 100 bodova. Ti Ivane uvijek našto pitaš, a vidi koji si u top 10.
Padaš ko klada. Ja znam da smo slijedeći tjedan opet u minusu. U fokusu ulagača ( odnosno mirovinaca ) bit će INA i HT. Dionice neće rasti, nego padati.
***obrisano***
– ne radim u ATPL,
– imam vlastiti biznis,
– čuvam ovce na planini.
Pozdrav !
[/quote]
u jako ste žustri, oprostite, nisam ništa kriv, ništa …, samo pitam?
pa i to je dobar biznis, zar ne?
[/quote]
…itekako dobar biznis…zamisli imaš 10 ovaca i ojanje se i svaka ima 2 janjeta godišnje..nije li to prinos od 200% ?..bolji biznis nego burza..
odoh i ja u uzgoj ovaca kao Ivana…
[thumbsup]
i do kada ćemo se pacati na ovoj našoj burzi?…više nemam živaca ni za daytrading, a i slabo se udara po bidu…kad je onaj sastanak OPEC-a, trenutno jedino tu vidim nadu da se nešto pokrene[pray]
– ne radim u ATPL,
– imam vlastiti biznis,
– čuvam ovce na planini.
Pozdrav !
[/quote]
[/quote]
…itekako dobar biznis…zamisli imaš 10 ovaca i ojanje se i svaka ima 2 janjeta godišnje..nije li to prinos od 200% ?..bolji biznis nego burza..
[thumbsup]
[/quote]
tako je….to se onda zove kontinuirana neprekidna dokapitalizacija a o tome piše i gospodin Orsag u svojim knjigama. Bravo drugarice Jovanka7 [tongue] [thumbsup]
Molim da se upiti oko moderiranja nastave na
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1522&pg=30&#post569078
Crobex bi mogao mjesecima stagnirati, likvidnost više ne pogoduje trejdanju. Prodaja INE IMHO jeedino što bi to moglo promijeniti. Analizirajte dionice, market outlook za sektore, uložite u znanje i odlučite što skupljati.
– ne radim u ATPL,
– imam vlastiti biznis,
– čuvam ovce na planini.
Pozdrav !
[/quote]
[/quote]
[thumbsup][/quote]
pa ako burza ovako nastavi, ubrzo se i ja priključujem kolegici ivani7…samo je pitanje da li ću uopće imati i za ovcu…o ovčaru i ne razmišljam, možda s vremenom kad se biznis uhoda