Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za 5 minuta sam pročitao sve postove od jučer navečer do sada pošto preskačem Ivanine i Ivekove postove. I to svima preporučem jer će biti pametniji. Ovo jučeru Americi je bila obična kapitalizacija dobiti, ništa više. To se vidi i po tome jer su već danas futuresi u plusu.
Okrenimo se budućnosti, zaboravimo prošlost i danas idemo u plus! Puno još imamo za nadoknaditi.[thumbsup]

ovo za argetinski sindrom je stvarno neukusno,
[bye]

Prati pozorno samo pazi da ne shvatis prekasno!! A onda ce biti kriv Dr. Ivo, Samodol i ostali zar ne?? I opet stvari uzimas osobno sto je najveca greska koju mozes napraviti. [bye][bye][bye][bye]

skype - ivek1234

toka: ” iz devetog mjeseca 2007 godine citat ivek123:” Kad Dr. Ivo dođe na vlast sve postojeće dionice će letjeti u nebo a vi samo čekajte u kešu bolja vremena za kupnju”, danas samo ludi čekaju a pametni kupuju” ako citat nije točan od slova do slova ispričavam se autoru iveku123 iliti Dr. Ivi![bye] ” Neki dan nakon dugo vremena napisah post koji mi je ekspresno obrisan. Navodno kao kolateralna žrtva onih četrdetak obrisanih o kojima je i admin govorio. Dobar dio tog posta se odnosio otprilike na ovo o čemu ti govoriš. Zapravo sam bio reagirao (nisam se mogao načuditi) na Ivekovo citiranje Čačića u intervjuu od prije tjedan dana i Čačićevu oštru kritiku vlade. Ne mreš bilivit. Razumijem da čovjek ima pravo korigirati mišljenje o nečemu. Ali zanima me što se to promijenilo u HDZ-ovom načinu vladanja i (ne)stručnosti u zadnjih par mjeseci da je od najvećeg pljuvača (da, baš pljuvača – jer Ivekove riječi o Milanoviću, Jurčiću i oporbi nisu bile ništa drugo do upitno kulturnog vrijeđanja) svega osim Dr. Ive i HDZ-a, kolega postao veliki kritičar istih. Ma, ljudi moji, promijenilo se nije ništa, promijenio se samo odnos dionica i casha kod kolege Iveka. Jednostavno, transformacija za 180 stupnjeva s ciljem podebljavanja vlastitog novčanika. Ali, to na ovom forumu, nažalost, nije izuzetak. Da ne budem offtopic, Ivek nije ni laik, ni budala. On zna koji mu je cilj, ima dovoljno znanja da to artikulira kroz svoje postove, a naivaca uvijek koliko hoćeš. Naravno, Ivek ne piše gluposti koje ne drže vodu. Samo, on iz svega izvlači ono što njemu odgovara. To još podcrta i ponekad preuveliča, a ono što ne odgovara njegovu džepu jednostavno prešuti. Nakon što se Ivek nakrca dionicama (sutra, za 6 mjeseci ili 2 godine) slušat ćemo drugu priču. Daleko od toga da Ivekovi linkovi, citati i razmišljanja uopće ne vrijede. On samo zna solidno filtrirati sve vijesti i propustiti samo one koje mu odgovaraju.

Sve to stoji,samo jadnih li hlebinaca koji padaju na Ivekove nebuloze,pa po njemu slijedi smak svijeta.
Rekli bi jadno,ali sa ciljem,e sad tko se uhvati….

Ima FI 1Q08 HT na ZSE.

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/HT-fin2008-1Q-NotREV-K-HR.pdf

No respect

slagali se ili ne s mačketinom meni osobno ga je lijepo pročitati …. samo pročitati … utjecaj puno forumaša je brutalni up il down no ukoliko je to bilo kome signal za bilo što jao siga njemu …

autor je vlasnik ….. dionica i ovo nije poziv na ….
[cool]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ima FI 1Q08 HT na ZSE.

Po meni i nije nesto…. Previse minus postotaka….

skype - ivek1234

To se vidi i po tome jer su već danas futuresi u plusu.

Bili su i jucer! [cool]

Ja tvoje postove volim uvijek procitati. [thumbsup]

skype - ivek1234

SLK:

Ima FI 1Q08 HT na ZSE.

Po meni i nije nesto…. Previse minus postotaka….

Ma bez veze 548 miliona kuna dobit, neš ti para.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ivek123

Ali naj jača ti je ona izjava da su burzu ovih dana digli margin krediti pa to nebi ni dijete u vrtiću provalilo.

Otiđi do neke banke pa pitaj margin pa ćeš viditi oćeš ga dobiti a nemoj tu bez veze pisati.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

oprostite ali se vidi povecanje za IPTV odnosno veliko povecanje za maxTV sto automatski vuce i pretplatnike za adsl.Prihodi su povecani ali zbog sirenja mreze IPTV-a znaci i veca ulaganja.Znaci da odljev sa fiksne telefonije pokriva nova usluga iptv-a sto samo znaci da u buducnosti budu i vece dobiti.Veliki gradovi imaju kabelsku TV i konkurencija je tu velika ali manja mjesta mogu imati samo maxtv sto vuce i maxdsl sto je perspektiva HT-u.Ako Ivek to ne vidis onda mi te zao

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

moderatori, u što se ova tema pretvorila????

Heaven or Las Vegas

oprostite ali se vidi povecanje za IPTV odnosno veliko povecanje za maxTV sto automatski vuce i pretplatnike za adsl.Prihodi su povecani ali zbog sirenja mreze IPTV-a znaci i veca ulaganja.Znaci da odljev sa fiksne telefonije pokriva nova usluga iptv-a sto samo znaci da u buducnosti budu i vece dobiti.Veliki gradovi imaju kabelsku TV i konkurencija je tu velika ali manja mjesta mogu imati samo maxtv sto vuce i maxdsl sto je perspektiva HT-u.Ako Ivek to ne vidis onda mi te zao

eto i mene kao još jednog korisnika kroz par dana … kako će im tek onda skočiti promet …. [cool]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close