Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako nakon svih sranja ovo danas sa Crobexom nije dovoljno da onaj tip Motušić (ili kak se već zove-direktor burze )ne dobije otkaz….To nam pokazuje da je on na toj poziciji postavljen jer nekome od velikih odgovara.Sramota. Momentalni otkaz bi dobio već na svakoj burzi Evrope.Evo posla za Samodola,nek se sad pokaže kak je pošten.

Potpisujem.
Ako ja za svoju eventualnu grešku na poslu odgovaram gubitkom licence , istom konselacijom odgovorni na burzi trebaju snositi dio odgovornosti, tj. trebali bi ih zamijeniti oni koji će svoj posao raditi savjesnije i bolje. Zamislite gospodo…. mi trenutno ni indeksa nemamo…. ako se to ne sankcionira onda sve u 16…….[bye]

Scio me nihil scire

ADRS se lijepo kupnja ukopala na 406 kuna. Preko 1500 dionica na kupnji na cijeni iznad 405 kuna, a nitko ne poklapa [thumbsup].

Čini mi se da smo spremni za stepenicu više. a to je 410 kuna. Možda tu bude onih spremnih za prodaju.

pretpostavljao sam ili ht ili ernt..[wink]
nema zurbe kod ht-a.. samo nas koci u rastu!! [angry]

– ERNT, je za mene trenutno skup, imam ga, ali podjelom dividende cijena dolje.
– HT, ne vjerujem kako će nam sutra kočiti rast, ali na ovim cijenama se ne može pogriješiti, trenutno ga ima i znatno jeftinije.
Pozdrav !

Hehe, čitam u tisku……………pet godina za manipulaciju nekom dionicom…………….hhihihi ………..koliko će tek dobiti Mujo&Haso sa zagrebačke burze za manipulaciju crobexom[smiley][smiley]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

prema mom izračunu bez zabe trenutno crobi 3827,233879

nastala gužva na TISKU[smiley]

bas [wink]

ludlum: ” Ako nakon svih sranja ovo danas sa Crobexom nije dovoljno da onaj tip Motušić (ili kak se već zove-direktor burze )ne dobije otkaz….To nam pokazuje da je on na toj poziciji postavljen jer nekome od velikih odgovara.Sramota. Momentalni otkaz bi dobio već na svakoj burzi Evrope.Evo posla za Samodola,nek se sad pokaže kak je pošten. ” Potpisujem. Ako ja za svoju eventualnu grešku na poslu odgovaram gubitkom licence , istom konselacijom odgovorni na burzi trebaju snositi dio odgovornosti, tj. trebali bi ih zamijeniti oni koji će svoj posao raditi savjesnije i bolje. Zamislite gospodo…. mi trenutno ni indeksa nemamo…. ako se to ne sankcionira onda sve u 16…….[bye]

Imamo mi indeks, ali ne znamo koliki je. Nije li se moglo u formuli pomnožiti cijena ZABA-R-a sa 19.

Meni monitor veli da je Crobex na 0,00 – moze li bolje od ovog? Vrijeme za ulaz??? [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

RiB[lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Meni monitor veli da je Crobex na 0,00 – moze li bolje od ovog? Vrijeme za ulaz??? [lol] [lol] [lol]

pricekaj jos malo [yawn]

Motušić ima problema sa Hrvatskim jezikom a kak ne bi imao problema sa Burzom?
Svaka moralna osoba bi napustila to mjesto i pružila priliku nekom mladom,obrazovanom i stručnom tipu….ali kad je dobra plaća….

Kaj ti nisam rekel buš kupoval na crobexu 5.300 ( sad buš videl akd ga zračunaju………….čim ti kupiš, hehe )[thumbsup][thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close