Čini mi se da na prometima INA-i svakim updatem pada najviša cijena . U jednom trenutku je pisalo 4000 pa 3100. Sada piše 2500, je itko primjetio isto, u čemu je kvaka? [smiley8]
kako komentirate plivu 38 mil.
samo pozitivno
kupiti INU ili Đuru kaj mislite? ozbiljno pitam
Kupio sam i jedno i drugo,ali mislim da ćeš prije omastiti brk na đuri,mislim da će on kroz 5-6 mjeseci osjetno odletjeti……….
Ina neće tako brzo….što je bilo jutro bilo je,kod nas vjerovatno će biti danas do 2300, a LSE oko 370$.
Ali ………………….http://www.limun.hr/main.aspx?id=19 mi se baš ne sviđa stanje,nisu valjda prodavali ono što imaju kad su vidjeli kako je INA uzletjeli,ako jesu…..[smiley7]
Pada DDJH:
Kupnja – “DDJH-R-A” Prodaja – “DDJH-R-A”
Količina Cijena Količina Cijena
100 147,05 122 150,00
181 147,00 1H 152,00
42 146,80 60 153,00
600 146,79 413 154,89
213 146,53 200 155,00
najsmiješnije mi je što oni koji su rekli kako ne žele kupiti INU opet pokušavaju smanjiti vrijednost našeg hrvatskog zlata, po meni to je zlatna dionica koja se ne bi samo tako smjela prodati
najsmiješnije mi je što oni koji su rekli kako ne žele kupiti INU opet pokušavaju smanjiti vrijednost našeg hrvatskog zlata, po meni to je zlatna dionica koja se ne bi samo tako smjela prodati
isto kao i PLIVA 🙂
isto kao i PLIVA 🙂
nema šanse, PLIVA nije peta INI
INA ima preko 20 milijardi prihoda, dobit može godišnja biti i preko milijardu kuna pa ti računaj koliko ćeš plaćati INU ako nastaviš sa teorijom zavjere
ja nemam teoriju zavjere, nego teoriju realnosti 🙂 a INA i PLIVA su neusporedive, PLIVA je bila svjetski poznata i orjentirana i značajna u cijelom svijetu… a INA… samo lokalno poznata i značajna
ja nemam teoriju zavjere, nego teoriju realnosti 🙂 a INA i PLIVA su neusporedive, PLIVA je bila svjetski poznata i orjentirana i značajna u cijelom svijetu… a INA… samo lokalno poznata i značajna
Ja bih nadodao da je Pliva cijelo vrijeme imala konkurenciju (sto Belupo, sto Medika, sto razni uvoznici), dok je INA poprilicno dugo bila monopolist.
pa baš da je samo lokalno poznata ne bi na LSE bila tolika potražnja, meni se više čini da je ti lokalno poznaješ, na prostorima bivše zemlje bila je najveća naftna industrija, a danas ulaskom MOL-a postat će jednom od boljih europskih kompanija
a PLIVA 20 milijardu prihoda može samo sanjati