Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada dionice ne reagiraju na dobre vijesti, znači da nije baš dobro, ako uopće ima dobrih vijesti.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

@plavi

slazem se da su moji postovi uglavnom padobranski, al ja barem ne prodajm maglu kao vecina na ovom forumu, a tu vas ne ubrajam…

cijenim vase pisanje na forumu, kao i pisanje jos nekih kolega tipa quark, cartmann, znanac, ponekad indianac, ima ih jos par samo se trenutno ne mogu sjetiti..

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

” Mogli bi napraviti i svoj index. Poslovni.hr dow jones!!

Nemojte zaboraviti uvrstiti ERNT. Također vrlo dobro FI za 3Q.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

@plavi

slazem se da su moji postovi uglavnom padobranski, al ja barem ne prodajm maglu kao vecina na ovom forumu, a tu vas ne ubrajam…

cijenim vase pisanje na forumu, kao i pisanje jos nekih kolega tipa quark, cartmann, znanac, ponekad indianac, ima ih jos par samo se trenutno ne mogu sjetiti..

Eee kolega ppeco. Ja pretpostavljam da ste vi ispravno i iskreno mislili, ali ste nehotice uvrijedili cca 60 svakodnevno aktivnih korisnika ovog foruma, koji se trude, svatko na svoj način doprinijeti mu koliko može i kada može. Isto tako ste nazvali “bedacima” oko 3-4.000 redovitih svakodnevnih posjetitelja foruma koje se “navlači” kako ti kažeš.
Ako se ti možeš navući, to ne mora biti činjenica za ostale, ako po sebi sudiš.
Vrijedi stara:”Ispeci, pa reci!”[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ja bi radije da me zovu bedakom nego navlakacem (onda bi ih moderator lakse iskljucio)[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Nemojte zaboraviti uvrstiti ERNT. Također vrlo dobro FI za 3Q.

Nisam zaboravio ERNT kao ni SAPN. Kod ove dvije dionice sam suzdržan jer će u 4Q morati iskazati veliku dobit kako bi ponovili prošlogodišnje rezultate. Osobno mislim da to nije moguće, iako se nikad nezna.

Pozdrav

TwinSpark: ” ” Mogli bi napraviti i svoj index. Poslovni.hr dow jones!! ” Nemojte zaboraviti uvrstiti ERNT. Također vrlo dobro FI za 3Q.

Također i njih bi trebalo uključiti. Bez obzira na kvalitetu izvještaja. Ajde, kolege, dajte prijedloge koje bi dionice mogle uči u index i koliko njih bi trebalo

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Svidja mi se ova igra kauboja i indijanaca na kupnji Saponije, hi,hi,hi odoh se i ja igrati malo s njima[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ja bi radije da me zovu bedakom nego navlakacem (onda bi ih moderator lakse iskljucio)[smiley2]

ajde navlačiš djecu na cigarete kako bi skuplje mogao uvaliti svoj ADRS…ko da te ne znamo [smiley2][smiley1][smiley2]

Čudo jedno koliko danas ponora/prilika za kupnju!![smiley1]

Jeste vidjeli kako se cijena ruši na Belju. Očito se želi dokupljivati do 270 kn.

ne znam zašto ali meni baš miriše na obrnuto

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close