Tko kupuje da kupuje (po mojim informacijama jedan od većih kupaca je FIMA), u zadnjih mjesec dana prošlo je već preko 86.000 dionica uz promet veći od 9 mil. kuna. Tako je mnogima bila smiješna i LKRI na 100 kn, BLJE na 50 kn, ARNT na 200 kn kad ga je isto “Slavonac” rasprodavao. Vrijeme je pokazalo da su bili u krivu. Svatko može sad napraviti analizu i reći: to vrijedi toliko i toliko. Dionica se kupuje zbog onog što od nje očekuješ u budućnosti. Pozdrav
Čudi me da Vam se nije pridružio Vlahović i ponudio da zapalite Ronhill ![smiley1]
S vlahovicem si vise i nisam toliko dobar otkad sam mu preporucio da si reattacha jaja i bude musko a balvan revolucionere stera u pm…
p.s. mozda ce biti licemjerno kolega, al ne pusim – vjerujem u onu sportski duh u sportskom tijelu[smiley2]
sto ne kupiste AGMM ili Punt pa i oni su vam na pola buka a da su pritom profitabilnija drustva od DDJH i PTKM (Agmm je cak isplatila i dividendu koja je veca od cjelogodisnje dobiti)[smiley2]
Ne spominji ime AGMM uzalud.
Agromeđimurje je zadnjih 15 godina samo jednom iskazalo zanemariv gubitak dok je svih ostalih godina poslovalo s dobiti
Nije problem isplatiti dividendu kakvu želiš kad imaš na raspolaganju mogućnost isplate iz zadržane dobiti ranijih godina
Agromeđimurje je svih zadnjih 15 godina isplaćivalo dividendu pa će to i ove godine učiniti do 10. rujna
I prestanite AGMM trpati u isti koš sa ostalim PIK-ovima za koje je uspjeh ako uspiju poslovati sa pozitivnom nulom svake prijestupne godine
Ne spominji ime AGMM uzalud.
Agromeđimurje je zadnjih 15 godina samo jednom iskazalo zanemariv gubitak dok je svih ostalih godina poslovalo s dobiti
Nes ti dobiti! jel ti to mene zezas ili si ozbiljan? De napisi malo prema cemu to AGMM vrijedi kad mu pridajes prvu od 10 zapovijedi[smiley5]
Kolega Nathane49 mislim da su u toj dionici najvrjednija zadnja dva slova.[smiley1]
trebali ovome dodatni komentar…
Osto floki bez strasila [smiley2]
a sad
Ma daj, ako ovom treba 7000 komada skinut ce ih sa prodaje… i nije li se lijepo naslagalo ovih 4 po 1H da se ne vidi ispod.. cista navlakusa za mlade i naivne, joj sto bi se nasmijao da mu neko iskrca tih 7000 komada, he he proguto bi knedlu velicine teniske loptice[smiley2]
Mislim da su ovo zadnji trzaji iskrcavanja ili jednostavno…
Kupnja – “DDJH-R-A” Prodaja – “DDJH-R-A”
Količina Cijena Količina Cijena
880 112,00 4.735 115,00
50 111,01 47 117,00
8.500 111,00 200 118,49
1.000 110,07 45 119,00
400 110,05 500 119,99