Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

možda te uzmu i za savjetnika u tim poslovima

Tko kupuje da kupuje (po mojim informacijama jedan od većih kupaca je FIMA), u zadnjih mjesec dana prošlo je već preko 86.000 dionica uz promet veći od 9 mil. kuna. Tako je mnogima bila smiješna i LKRI na 100 kn, BLJE na 50 kn, ARNT na 200 kn kad ga je isto “Slavonac” rasprodavao. Vrijeme je pokazalo da su bili u krivu. Svatko može sad napraviti analizu i reći: to vrijedi toliko i toliko. Dionica se kupuje zbog onog što od nje očekuješ u budućnosti. Pozdrav

Čudi me da Vam se nije pridružio Vlahović i ponudio da zapalite Ronhill ![smiley1]

S vlahovicem si vise i nisam toliko dobar otkad sam mu preporucio da si reattacha jaja i bude musko a balvan revolucionere stera u pm…

p.s. mozda ce biti licemjerno kolega, al ne pusim – vjerujem u onu sportski duh u sportskom tijelu[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

sto ne kupiste AGMM ili Punt pa i oni su vam na pola buka a da su pritom profitabilnija drustva od DDJH i PTKM (Agmm je cak isplatila i dividendu koja je veca od cjelogodisnje dobiti)[smiley2]

Ne spominji ime AGMM uzalud.
Agromeđimurje je zadnjih 15 godina samo jednom iskazalo zanemariv gubitak dok je svih ostalih godina poslovalo s dobiti
Nije problem isplatiti dividendu kakvu želiš kad imaš na raspolaganju mogućnost isplate iz zadržane dobiti ranijih godina
Agromeđimurje je svih zadnjih 15 godina isplaćivalo dividendu pa će to i ove godine učiniti do 10. rujna

I prestanite AGMM trpati u isti koš sa ostalim PIK-ovima za koje je uspjeh ako uspiju poslovati sa pozitivnom nulom svake prijestupne godine

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ne spominji ime AGMM uzalud.
Agromeđimurje je zadnjih 15 godina samo jednom iskazalo zanemariv gubitak dok je svih ostalih godina poslovalo s dobiti

Nes ti dobiti! jel ti to mene zezas ili si ozbiljan? De napisi malo prema cemu to AGMM vrijedi kad mu pridajes prvu od 10 zapovijedi[smiley5]

Kolega Nathane49 mislim da su u toj dionici najvrjednija zadnja dva slova.[smiley1]

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

trebali ovome dodatni komentar…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Osto floki bez strasila [smiley2]

a sad

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ma daj, ako ovom treba 7000 komada skinut ce ih sa prodaje… i nije li se lijepo naslagalo ovih 4 po 1H da se ne vidi ispod.. cista navlakusa za mlade i naivne, joj sto bi se nasmijao da mu neko iskrca tih 7000 komada, he he proguto bi knedlu velicine teniske loptice[smiley2]

Mislim da su ovo zadnji trzaji iskrcavanja ili jednostavno…

Kupnja – “DDJH-R-A” Prodaja – “DDJH-R-A”
Količina Cijena Količina Cijena
880 112,00 4.735 115,00
50 111,01 47 117,00
8.500 111,00 200 118,49
1.000 110,07 45 119,00
400 110,05 500 119,99

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

OD tada je proslo cca 12 000 komada 🙂

New Report

Close