Kolarić: Sada je vrijeme za najrestriktivnije moguće mjere koje Hrvatska može podnijeti

Naslovnica Forum Komentari članaka Kolarić: Sada je vrijeme za najrestriktivnije moguće mjere koje Hrvatska može podnijeti

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Krajnje je vrijeme da likovi poput ovog konačno nešto u životu počnu i raditi. Da je ovom Kolariću stalo do ljudi i njihovog zdravlja onda bi išao radit za ono za što smo mu plaćali njegovo školovanje – išao bi “rat” u covid bolnicu. A ne iz svoje fotelje na pola puta Rijeke i Zagreba, a zapravo nigdje lamentira. Ili neka nešto radi ili neka šuti. Svi ti liječnici koji se bave politikom ili neka idu radit ili neka zašute. Ima ih po raznim ministarstvima, saboru, Zavodima, Institutima a ne rade ništa konkretno!

Danas je dočekao  stol prepriječen na ulazu u Geodetsku upravu.. Koji je ku-.rac..-.ovo ??? Pitam se…unutra se šeću ljudi..trebam potvrdu za kućni broj….Ne možete dobiti..tek za 10 dana…jer jedina osoba koja to radi je u izolaciji.??? MOlim?

A gdje su vam zamjene..? Čovječe, daj joj ključ nek dođe poslijepodne i nek  sama 2 sata riješi sve predmete…Dezinficiraj poslije i gotovo…riješen problem….koje  lijenčine nesposobne..

 

 

New Report

Close