Josipović: Problem je u našim glavama, čim vidimo investitora pomislimo ‘Gle, on želi zaraditi’

Naslovnica Forum Komentari članaka Josipović: Problem je u našim glavama, čim vidimo investitora pomislimo ‘Gle, on želi zaraditi’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ha ha, bravo, predsjedniče, kako velikodušno od vas, drugim riječima tjerajmo samo one kojima je stalo zaraditi više nego što im eto već moramo dozvoliti zbog te “konstitucije gospodarstva”! josipović i njegovi ljevičari se još i danas bave svojim istim ideološkim kočnicama koje su ih mučile i tamo u osamdesetima prije ante markovića. trideset godina ne moći sjahati sa svoje ideologije za koju si već onda znao da je propala, to je već zbilja dubinski psihološki problem. je, predsjedniče, potpuno ste u pravu, problem je u vašim glavama, i očito ga nećete riješiti ni u sljedećih 30 godina.

Jel to izrečeno na temlju iskustva s ZAMP-om ili progovara židovski Josipović … onako općenito?

Kako je dobro hodat okolo, ne radit ama baš ništa i bacat savjete iz rukava.

El Presidente ima južnoamerički look.

Eh jbg, kasno sam pročitao ovaj članak pa me je Gorgija preduhitrio. Djela a ne riječi predsjedniče. Uzalud VAM je to govoriti jer iste pamflete ponavljate kao mantru već više od trideset godina a zapravo samo razmišljate kako sebi priskrbiti i sačuvati beneficije koje inako isključivo hrvatski narod plaća.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Da , zaraditi ali s poslovnim rizikom! Do sada poslovni rikzik imaju samo domaći investitori ! Stranci su uglavnom prolazili bez poslovnog rizika – više je to izgledalo kao politička ekonomija! Ovdje govorim o investicijama pod okriljem države kao što je bila akvizicija T-com-a, INA, partnerstva s HEP-om …..

New Report

Close