Još jedna ostavka: Ott više ne želi savjetovati Ivu Josipovića

Naslovnica Forum Komentari članaka Još jedna ostavka: Ott više ne želi savjetovati Ivu Josipovića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Stručne analize IJF nitko iz Vlade nije uvažavao – naročito neznalica Linić. Josipović je formirao Savjet za gospodarstvo samo forme radi. Nitko njima ne treba – ONI su najljepši, najpametniji, sve naj, naj. A zapravo neznaju da ništa neznaju. Ostavka, drugovi ostavka i ne vraćajte se nikad više.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Savjetnici se mijenjaju samo Srbin Tatalović ostaje zauvijek. Upravo je Tatalović srbizirao Mesića i nagovorio ga da prisilno umirovi generale kako bi izbacio hrvatsku komponentu iz Rh i ‘europeizirao’ Hrvatsku. Tatalović i dalje promiče srbizaciju hrvatskog društva a lignja Josipović ga sluša otvorenih usta.

Ne znam čemu služi Budimir Lončar. Svake godine uredno ispija danima pivo na Oktoberfestu. Prošle zajedno s Mesićem. Baš me zanima na čiji trošak i koga su tamo savjetovali.

Izgleda da sve lagano puca po šavovima.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.


Izgleda da sve lagano puca po šavovima.

Hull integrity status-critical damage… Please evacuate 🙂

Vrijeme je za pakiranje kofera… uz malo srece za koji mjesec odoh i ja iz ove zabokrecine i “metastaze”. Lopovi sve deblji, a mi neka kopamo po kanti…

Njezin jedini savjet koji stalno ponavlja je da se hdz vrati na vlast.


Njezin jedini savjet koji stalno ponavlja je da se hdz vrati na vlast.

Ne širi laži i dezinformacije. IJF nije stranački obojen. Da se barem malo razumiješ u struku ne bi pisao gluposti. Ili te možda Zoki plaća za prljave rabote?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close