Ješkov: Sigurnost u Zagrebačkoj pivovari veća nego što traže propisi (objavljeno 08.03.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Ješkov: Sigurnost u Zagrebačkoj pivovari veća nego što traže propisi (objavljeno 08.03.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

haha, koji su to biseri na tako malom prostoru…

izgleda da će cijela priča s karlovačkom proći a da nitko tko ima neka znanja vezana za tu oblast dođe do riječi u poslovnim medijima.

da nedajbože izbije nuklearna katastrofa “poslovni” bi vjerojatno intervjuirao nekog financijaša ili prodajnog menadžera da “sve objasni”.

općenito volim “poslovni”, pa si mogu priuštiti da budem kritičan…

[smiley5]

…i ta spika “iznenađenje je što dolazite iz ukrajine” – takve spike ćete se morati pod hitno odreći ako smatrate da smo na korak do ulaska u europu.

bio sam u ukrajini prošle godine, i ekipa mladih poslovnih ljudi koja se može susresti u bilo kojem segmentu biznisa je takva da se od njih može i naučiti…

idemo u europu, a ne enver hodžinu albaniju. a tamo nema mjesta balkanskom podcjenjivanju onih koji su bliže izlasku sunca od nas…

“Zlobno se aludira na pivovaru koristeći rječnik samoupravnog socijalizma”, citat osi3 na komentar o događajima u Karlovačkoj pivovari u utorak u kojem se izrazila sumnja da bi za nesreću mogla btii kriva Karlovačka. Naravno da pritom nije bilo ništa “zlobno”, niti je korišten “rječnik samoupravnog socijalizma”, što se lako može provjeriti. Naravno, pod uvjetom da se to želi
Toliko o stručnjacima i “stručnjacima”.
A o “balkanskom potcjenjivanju”, a ne “podcjenjivanju”, kojim je osi3 toliko opterećen da ga spominje češće nego poslovni.hr, tek njegova natuknica da ne idemo u “enver hodžinu albaniju”.
Na kraju, općenito volim osija3, ali ne i njegove komentare…

…i da,, tema za vikend osi3,
Ako mozete, nabrojite tri Ukrajinca koji su predsjednici uprava tvrtki iz Hrvatske! [smiley1]

bez uvrede – jeste li vi provjerili pravopis, kad me tako ispravljate?!!

jeste li čuli za jednačenje suglasnika po zvučnosti, te deklarirane izuzetke itd. itd.? pogledajte to malo, ako se želite igrati učitelja; ovako ispadate neozbiljni.

valjda tako želite “prokazivati” moju razinu pismenosti, a u posljedici razotkrivate svoju…

no, to doista nije relevantno za ovu temu. čini mi se da se upuštate u nekakve osobne obračune umjesto u diskusije.

argumenata treba, argumenata – a ne osobnog napadanja! [smiley11]

New Report

Close