Iz toga je vidljivo da država točno zna koja je karika najslabija i njome ucjenjuje cijelu regiju. U ovom je slučaju Hrvatska kontrola zračne plovidbe najslabija karika. U javnosti se manipulira informacijom kako je Zračna luka Osijek obnovljena nakon ratnih razaranja, što nije istina. Ovo je jedina zračna luka u RH koja nije obnovljena. Ne da nije osuvremenjena, nego nije niti dovedena u stanje od prije domovinskog rata. Može li jedan improvizirani kontejner nakalemljen na putničku zgradu biti kontrola letenja? Gdje im stane oprema? Ili nemaju opremu? Tko je odgovoran za propadanje zgrade kontrole letenja, koja je i državna imovina? Našlo bi se posla i za državno odvjetništvo.
zasto drzava nebi krenula u javno privatno vlasnistvo sto se tice zracne luke osijek, interesenata ima samo sto drzava je stavila kamen oko vrata cijelo regiji, riznica hrane za sve, ako je nasa drzava nesposobna da vodi neka je prepusti stracima pa bi oni preuzeli i poljoprivredu i regiju, al ja mislim da se drzava bas i toga boji- mocne slavonije, nebi mogla seljaka ucjenjivat i tu bi oslabila, zasto je zracna luka pretvorena u doo a nije ostala dd, tako bi mogla na burzu i stvar bi bila rijesena ili neka vecinski paket prepusti gradu i zupaniji oni ce prepoznat kapital u njoj, ovako ako ulazu u nju nikad neznaju sta ce gazda(drzava) da napravi, sramota da je tako ostavljena na milost i nemilost, te ljudi koji rade su sve vise u neizvjesnosti sta dalje, a kada dodu izbori “svega ce biti samo dajte glas”
“Iako je prošlo gotovo tri godine od sastanka na kojemu su se sve potrebne strane, Ministarstvo mora, turizma i prometa, Kontrola leta i Zračna luka Osijek, usuglasile kako će osječki aerodrom dobiti sustav za precizno navođenje, ali bez točnoga definiranja roka u kojemu će se to i odraditi”
Pa tko nas vodi?
Sa čim su majke hranile ove naše političare kad su bili mali?
I ti će političari za malo više od pola godine nas nagovarat da glasamo za njih???
Oni su se za opremu dogovorili ali nisu utvrdili rokove…
Da se ne radi o mojoj zemlji i mojim ljudima bila bi komično ali ovako je tragično.