Je li HDZ preko općina izvlačio novac iz HAC-a?

Naslovnica Forum Komentari članaka Je li HDZ preko općina izvlačio novac iz HAC-a?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

neznam u čemu ovdje postoji problem
u prvom dijelu članka govori se o naplati komunalne naknade (i slivnih voda) od strane jedinica lokalne uprave, što je po zakonu ispravno i treba se naplatiti i za ceste, želj. pruge i, telefonsku i9nfrastrukturu i drugu infrastrukturu.
u drugom dijelu članka se govori o ovrhama po pitanju komunalnog doprinosa što je druga stvar i na drugačiji se način zakonski regulira.
mislim da pisac članka nije dobro pročitao zakon o prostornom uređenju i građenji i zakon o komunalnom gospodarstvu koji i jedan i drugi regiliraju ova dva potpuno različita pitanja.
Ovako napisan lčlanak zbrda zdola ima samo jedan cilj, a to nije način pisanja na ovom portalu, senzacionalizam i neznanje.
ovajk članak skinuti treba jer je pun protuvriječnosti i usudio bih se reći gluposti.

Kao autor mogu vam reći da je nenamjerna greška u spominjanju naknade na početku. I tamo treba pisati doprinos. Radi se o njegovu načinu obračuna.
Hvala na uočavanju greške

to što se državno odvjetništvo napokon ubacilo u igru je po vama kolega isto tako čista glupost i progon jadnih i poštenih gradonačelnika i načelnika koji su samo htjeli napraviti ono što je najbolje za svoje sugrađane, svi su imali vrhunskog mentora koji je sada u vrhunskom zatvoru :))

New Report

Close