Ovo sve nikako nije savjet ili preporuka, to od mene nikada necete i niste mogli cuti. Ne dajem preporuke. Pisem sta mislim, pokusam to argumentirati… moguce je da sam i u krivu, ne bi bio prvi put.
Radim po svome, ulazio sam dosta nisko tako da mi je prosjek više nego dobar pa onda nemam razloga za brigu. Naravno da je ljepša slika vidjeti 90% plusa nego 15% ali zato postepeno prodam pa opet uđem, ali vas 4 ste mi smiješni sa objavama a dobri ste poznavaoci tržišta. Ako je samo provokacija onda super, ali ako mislite tako zaraditi onda mi je to dno dna. Kod investiranja popu…iš ako slušaš drugoga tako da slušati sebe je najbolji savjet.
Vrijeme je da malo odmoris ovdje(dok ovdje ne dođem do stoke) i posvetis se firmi. 👋
Dogovoreno, sretno do 100-tke.
.
Samo jos jedan komentar za kraj:
Malo je zabrinjavajuce ako ti ulaganje ovisi o pisanju nekog lika tamo negdje na nekom forumu.
Naravno, to je jedini ispravni put, poslusati sta drugi ima za reci, ali sve uzeti sa zrnom soli.
.
Meni su dionice hobi, te brodare posebno pratim i citam vijesti svakodnevno, utvaram si da znam nesto o tome. Ali je to i dalje hobi. Imam svoju firmu, to mi je prioritet i cjelodnevna preokupacija.
.
Vidi, prosle godine sam recimo solidno profitirao na burzi unatoc losoj klimi, ali svejedno sam u svom osnovnom poslu te godine zaradio doslovno 20 puta vise od toga. I sada vidi, stvarno bih morao biti idiot da gubim vrijeme i visim tu na forumu i drukam sa ciljem da usicarim koju dionicu od poplasenih kolega i tako ubodem par postotaka?
.
Eto, sretno svima. Nemojte me vise stavljati u usta i ja vam vise ovdje necu kvariti party. Dogovoreno?
Rekao bi ap da malo recikliramo temu, Solin i Split nastavljaju sa starim željezom iz luke Rijeka, Split i Ploče put Turske, ugovor na 5 godina sa starim kramama koje će zaraditi fine novce. 2 LPG brodića također 2+2+1 uz hbor financiranje. 3.maj dobio posao na natječaju za solarni trajekt, u ožujku ide natječaj za lovu preko eu fonda kojima bi se gradilo. Burza imuna na ovo zbog lošeg komuniciranja o dokapitalizaciji. Izvještaj će opet biti nekima iznenađenje. Trenutno naša perjanica u brodarstvu samo zbog dobrih odluka uprave. Polako se riješavati krama i prelaziti na plin. Uljanik je u fazi oporavka, konsolidiraju se snage u upravi. Ove godine će napokon prodisati. Tankeri + bulkeri očekujem do kraja godine makar 75% na ovu cijenu…
Sigurni ugovori za željezo, plin i to na 5 god. ako se ne varam.
Država je do sada uvijek sve uprskala. Valjda neće i ovaj put.
Recikliranje teme
Sve mi bolja opcija da država proda svoj dio strateškom partneru… Prinove bi trebale donijeti malo vatrometa…