Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da mi je vidit izraz lica ovima koji su kupovali po 40-50 kada vide popis 12 veličanstvenih. Država koja ima čistu glavnu skupštinu si puca u noge i sama sebe razvodnjava i umanjuje si vrijednost da bi ušli Mihalina, Kukec, Lučić, Purko… Ako ovo nije za Hanfu i Uskok ne znam šta je… Pa neka se čude gubitku interesa za burzu.

[color=grey][i]Ne pozivam Vas ni na kupnju ni na prodaju - odluku biste trebali donijeti temeljem prospekta, a ja vam ga ne nudim. Iznosim samo neka svoja razmišljanja o vrijednosnim papirima koje pratim. [i][/color]

Iskristaliziralo se …

https://seebiz.eu/tvrtke/evo-tko-ce-upisati-nove-dionice-jadroplova/264519

Kolega stara vijest.

Dokap je otkazan.

Vidjeti cemo hoce li ZSE danas dozvoliti trgovanje.

Zaboravili ste Grubišića koji nas ” štiti” od Borgovaca u Agrokoru.

BudFox3, 02.09.2021. u 14:06

I propade dokap.

Samo tako.

No comment.

i što sad, stečaj?

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/JDPL/COI-JDPL-5e945cba230308adfb5f68310c0de544.pdf

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Očito je da je država htjela uzeti lovu za dokap, a zadržati upravljanje firmom.

Malim investitorima bi ovdje slijedila jedino uloga NBa na Djuri i Prkm gdje je pogubio desetke milijuna kuna poslujuci sa državom.

Ovo je samo dokaz da ipak vrijedi kad su se ovako pokoskali oko plijena. Sta god se dogodi kratkog je vijeka, nakon izvjestaja na kraju godine vidjeti ce se da 25 kn je podcjenjivanje. Ocigledno je da je uprava htjela pod svaku cijenu zadrzati stolice a to im ne bi bilo moguce da su firmu dali nekome od vecih. Svatko gleda sebe a drzava je kriva sto im je to omogucila zato ce sada na raport u Zg. Ponudit ce im neka novs uhljeb mjesta i onda ce kompaniju uzet veliki igraci. Pretpostavljam

Potencijalno sve vrijedi.

Vidimo sada gdje su Ptkm i Vlen, a gdje su bili kada je drzava bila vlasnik.

Kako prolaze mali koji ulaze u deal s drzavom je na svojoj kozi naucio Bakic na Djuri i Ptkm.

Sto ce ovdje biti, ne znam i ne zelim spekulirati.

Dok je vlasnik drzava uz pomoc “malih” kao Dinko Novoselec nedam niti jednu svoju kunu.

Da ali je razlika sto ovi htjeli ne htjeli svaki dan zaradjuju 30 000… takva vremena dosla… a tamo se ne zaradjuje nista… privatizaciju moraju provest… brodovi su trazena roba, prosli tjedan svaki pokusaj kupnje po bidu je bilo spustanje cijene na nize… vjerovatno kako bi vukli ovu pricu bila je 10 sad je 25 super… tankerska i stranac je trebalo ponuditi 40 pa ne bi do ovoga doslo da su bili ozbiljni ovako ostaju repovi…

Izgleda da su ostali bez fotelja, dolazi provjreni Ivan Pavlovica kapeta  ministar dugogodisnji direktor luke ploce. Kupit ce neki veliki igrac po boljoj cijeni, slijedi lagani pad koji treba iskoristit…

@babaluji,

Da, dokap s malima je propao.

Moguce da iducih dana burek trejderi malo omaste brk. Dugorocno ne vidim sto tu moze biti osim jos jednog predatorskog preuzimanja kakvo smo vidjeli na Ptkm i Dlkv.

Cini mi se da ista ekipa i ovdje stoji iza ovog cirkusa.

New Report

Close