Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

James Blunt – All The Lost Souls (objavljeno 28.09.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka James Blunt – All The Lost Souls (objavljeno 28.09.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

E Ante moj Ante. Znaš, ja ti mislim da samo snobovi mogu pisati ovakve recenzije albuma. Ne moraš biti nesretan što je Blunt uspio u onome što ti nisi… doduše oboje radite prilično bezlične pjesmuljke samo što to Blunt radi malo bolje jer unese bar nekakve (polu)lažne emocije dok je tvoja glazba ko stiropor, a i taj imiđ neobrijanog ZG dečka koji nastoji biti jako simpatičan, koji je kao pomalo i “neshvaćen” i nasred trga se penje po lojtrama u spotu da valjda privuče osmijeh neke srednjoškolke je očajan. A i taj moderni balkanski snobizam koji se iščitava i iz ovakvih blesavih kritika gdje si sada sve one koji eventualno vole glazbu James Blunta usporedio sa bezličnom i beskarakternom masom ljudi kakvu nam prikazuju u sapunicama kao što je “Zabranjena Ljubav” dosta govori o tome tko je tu snob. Znaš, to ti nije baš fer, a i čak sumnjam da si i iznad takovih koje si opisao ako ih i ima uopće.
A dokaz da niti ti, niti tvoji još gori kolege iz Jutarnjeg lista nemate pojma o glazbi jest kada uvijek morate Blunta usporediti sa Eltonom ili Eltona bar spomenuti. Da si ti bar u stanju “spustiti” se na nivo jednog Eltona i skladati “ljigu” kakva je “Nikita”, “Sacrifice” ili “The One” možda bi se ljudima i više svidjela tvoja glazba i možda bi zaradio koju kunu na prodanim cd-ima. Ovako si samo još jedan mali ogorčeni kritičar u nizu. Samo bojim se da se i spustiš na eltonov nivo da ne bi opet bio u stanju jednu takvu prekrasnu pjesmicu (pardon- LJIGU) komponirati. No hard feelings, ali ako ti imaš pravo kao i tvoj kolega Sale pljuvati ne samo izvođače, već i njihove fanove i sve ih strpati u isto koš, tada ja kao mali, nebitni i regularni slušatelj glazbe mogu reći što mislim o sranjima koje prenosite na papir.

New Report

Close