Jako Andabak: Porez na nekretnine ugrožava investicije u turizmu

Naslovnica Forum Komentari članaka Jako Andabak: Porez na nekretnine ugrožava investicije u turizmu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

hotelu je nekretnina osnovno sredstvo, i nema rezona da se tretira na isti način kao špekulativne nekretnine. to samo govori koliko linić i kompanija neinteligentno pristupaju problemu, kao i obično.

vjerujem u porez na nekretnine, koji bi trebao dinamizirati građevinsko tržište u smanjiti nepravedan omjer u odnosu na enormno oporezivanje rada, ali ne vjerujem da su naši političari sposobni isti provesti, jer je za fino podešavanje poreza na nekretnine potrebno imati mnogo ekonomskog znanja, koje naši marksistički ekonomisti nemaju.

pravi se je sad oglasio. alooo šta je sa mojim lucidusom?

who dares, wins

“umjesto da se stimulira na ulaganja, investitor bio kažnjen, što je katastrofalna poruka poslovnom sektoru te je u potpunoj suprotnosti s opredjeljenjem ove Vlade da potakne investicije, privatni sektor i rast gospodarstva.”

citiram poantu ali je tako: i simulacije za obrt pokazuju slično povećanje ove vrste nameta. Linić&co izgleda imaju zadatak potpuno uništiti gospodarstvo RH. Čiji interes podržava ova vlast?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

baš me zanima koliko je platio porez za kupoprodaju lucidusovih hotela pa onda tzv.bluesun hotela poslije srbima?

šuti i pokrij se ušima.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Tko je od vas vidio konacnu verziju Zakona, da tako vehementno o njemu dajete sud!?

“ako bi, umjesto da se stimulira na ulaganja, investitor bio kažnjen, što je katastrofalna poruka poslovnom sektoru te je u potpunoj suprotnosti s opredjeljenjem ove Vlade da potakne investicije, privatni sektor i rast gospodarstva.”
A što možete očekivati od vječitih birokrata i političara koji nemaju jedan dan iskustva rada u realnom sektoru (a da ne govorimo o poduzetništvu).
Radi se o potpunoj nesposobnosti i neznanju trenutne garniture na vlasti koja se očituje u svim mjerljivim ekonomskim pokazateljima.
Čak i da hoće nešto dobro napraviti oni to ne znaju !


Tko je od vas vidio konacnu verziju Zakona, da tako vehementno o njemu dajete sud!?

Konačne verzije nema – nadam se da je neće ni biti. U zadnjoj verziji bitnijih promjena za gospodarstvo NEMA. Uzmi u ruke Zakon o komunalnom gospodarstvu, Odluku o komunalnoj naknadi lokalne vlast i http://www.porezna-uprava.hr/porez_na_nekretnine/dokumenti/Nacrt%20Prijedloga%20Zakona%20o%20porezu%20na%20nekretnine.pdf
napravi simulaciju pa ćeš vidjeti što je to NOVI HARAČ

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close