Jagušt: Da, zatajio sam stan u Londonu. Mandat sam spreman dati na raspolaganje

Naslovnica Forum Komentari članaka Jagušt: Da, zatajio sam stan u Londonu. Mandat sam spreman dati na raspolaganje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pošto je INA-i u to doba na INA London, račun, dobival ( sjedalo ) dnevno 5 miliona dolara NETTO[emo_smijeh] od Bjelih noći nešto se je našlo i za kućicu!!!! Pitajte Šterna ( INA ) i Belošića ( Naftaplin ) koji su sve znali!!!!
mogu samo reći BINGO!!![emo_palacg] – za mene, ( ne znam kako za HR )[emo_palacd]

mogao si mandat dati na raspolaganje i bez ovakvog medijskog linča. ima ljudi koji su u ptkm uložili svoje novce pa je valjda njihovo legitimno pravo da te više ne gledaju u svom dvorištu. vrijeme organiziranja razno raznih stožera za obranu privatnih interesa je prošlo. interes dioničara je na 1. mjestu i nadam se da će tako ostati narednih 100 godina.

who dares, wins

Bijele noći crni putevi.

Daj stan na raspolaganje !

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Vrlo je jasno rekao sve. Politički lešinari su se okomili i na te fotelje. Još imaju rodbine po Srbiji koje treba pozapošljavati.

Ma nije da me smeta što je zatajio stan u Londonu, nego što mu je prvi susjed princ William i Kate[emo_funta]

dobro Jagušte. Smiješ i dalje tajiti – u remetincu

Britanski sam državljanim?! Jagušti su bili vitezi u vrijeme Henrika osmog ili kojeg već. [emo_smijeh][emo_funta][emo_smijeh] Za ovaj tjedan mi je dosta interneta, prvo onaj paraglajder držao u metropoli milju ipo talaca, pa pojava komandira Šamila od Trogira, pa sad ovaj sa stanom u Londonu tik do princeze Kate, idem se istuširati, ali istuširati hladnom vodom, i gol ću optrčati jedan krug oko kvarta. Volio bi sresti Bandića, mog najomiljenijeg Hrvata i doživotnog gradonačelnika Zagreba, nakon Dubrovnika meni najdražeg grada. Ah da je Držić živ volio bi čuti njegovo mišljenje. Idemo dalje. [emo_vrtimise][emo_funta][emo_vrtimise]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Kupio stan prije 20 godina,po njegovoj izjavi,dok su Hrvati ratovali da se ima kam vratiti na sigurno.Bravo

Gosp. Jagus !
Takve Bajke mozes pricati samo maloj djeci !
ti si nesto zaradio te tisuce i tisuce Euros tu mi nesto smrdi
ili si trgovao sa Kokainom ili sa Naoruzanjem od cistog posla nemoze se taj kapital napraviti samo Laz i prevare moje misljenje sasluzio si pohvalu u Laganju ! A za laganje neka te osude drugi jer ako bi te ja sudio bolje da te nije !Lopove jedan kao i Sanader krade i laze vlastitu Naciju ! poz Barba Jose

Ako je moj račun točan kupio je stan 1993.g.
Treba to netko od nadležnih provjeriti, odakle dotičnom novci.

a gdje se gospon Melitin djed snabdijeva sa slikama ?


Ako je moj račun točan kupio je stan 1993.g.
Treba to netko od nadležnih provjeriti, odakle dotičnom novci.

Tada su ovakve stanove tamo poklanjali.Nitko ih nije htio osim Sir Jagusta.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Notorna je laž da je netko u komunizmu mogao biti na čelu bilo koje tvrtke a da nije krao za svoju korist. Ukoliko to ne bi želio raditi ne bi mogao biti u sistemu jer je sistem tako funkcionirao.

New Report

Close