IZLAZNE ANKETE: Narodna koalicija 57 mandata, HDZ 57 mandata, Most 12, Živi zid 7, IDS 3, Bandić 2, HDSSB 1, Pametno 1

Naslovnica Forum Komentari članaka IZLAZNE ANKETE: Narodna koalicija 57 mandata, HDZ 57 mandata, Most 12, Živi zid 7, IDS 3, Bandić 2, HDSSB 1, Pametno 1

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

kreso beljak je razocaran ???
nije uze lovu unaprid ?
onda je naivan !!!

Tragedija. Potrošili smo 150.000.000,00 kuna – da bi se HDZ i MOST ponovno prostituirali.

Pogledaj što – konobarica – radi / odmilja moj suprug tako zove Predsjednicu /……….
Kaj je njoj došlo ? Živi u svom zaljubljenom svijetu ? ………………

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

nažalost, isto st(r)anje, malčice drugačije pakovanje. vidimo se na izborima u negdje u travnju ili svibnju!

Da SDP dobije priliku prostituirat se ne bi mi bilo zaj ni da se miljarda potrosi.Vidit Milanku na štajgi,neprocjenjivo.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Zivi Zid 8 mjesta. Ajme majko. Znak totalnog raspada drustva.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.


Zivi Zid 8 mjesta. Ajme majko. Znak totalnog raspada drustva.

Zivi Zid je napravio odlican posao, nadam se da ce se oduprijeti pritiscima. Bitno je da HDZ i SDP ne mogu sa priljepcima formirati vladu. Nadam se da ce ih i Zivi Zid i MOST odhebati te ce morati formirati veliku koaliciju. Dva zla bi postala jedno zlo i to bi bio ogroman napredak za Hrvatsku.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ja mislim da je SDP podbacio jer su lajne bilana bile nesto tanje nego obicno. Iduci put narizat svaku lajnu prst debelu pa ces vidit da uspjeh nece izostat.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Jasno nije im u prilog isao ni kvar veceg djela voznog parka lastinih autobusa,ali tu se izgleda radilo o sabotazi.

“PAŽNJA !!
Vanredni autobusni prevoz !!!

“Zbog izuzetnog interesovanja uvodimo džaba vanredne autobusne linije 11.9. iz Beograda za Zagreb, Rijeku i Knin …. naši klimatizovani autobusi na sprat koji imaju 200 sedećih i do 500 stajaćih mesta stoje vam na raspolaganju. Glasačke listiće za vas i nejač potražite ili ispod sedišta, ili kod šofera ili u najbližoj podružnici SDP-a i HNS-a.
Prijatno.”
LASTA Beograd”

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

I? Sta sad? U proljece opet izbori?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Moze i prije prolica. Index,TV duginih boja(RTL),PULS, YUtarnji… davali “narodnoj” koaliciji prednost od 10 mandata,a “pametno” moje je tribala uzest bar 2 mista po tim anketama i opet corak. Marijana izgubila u fotofinisu za duzinu nosa. Sad ce joj muz opet nastavit trazit bozju cesticu u nekom sobicku na FESBu,a Bole Jokas nece bit novi premijer. Strava. Evo danas ocekujem da se odmah pocmu prizivat novi izbori. Apeliram na sve udruge GONG,KONTRA,DOMINA, BABE da izadju na trgove u svim vecim gradovima i prosvjedom ukazu sto misle o ovakvim rezultatima izbora. Neka vide koliko ih ima.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ma gledaj, nije problem ni koliko ima HDZ, ni koliko ima SDP, problem je što MOST ima opet 12 mjesta, i što je sve opet unaprijed osuđeno na propast… a vrijeme ide…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ivane moj dobri i pomalo posteni ka sta sam i sam. Pa ovo je za Hrvatsku bilo najbolje vrime. Je izgubili smo 150 miljona kuna na izbore, izgubljena je godina dana i to stoji. A zamisli da opet imas plan 21 i zaduzis se 25 miljardi kuna godisnje. Ovako kazu da smo neke 3 i po miljarde u plusu. Po meni drzat ovakav status i svaku godinu na izbore i drzat vlast blokiranu. Idealno s obzirom da bolje ne znamo ili nemamo.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Lani sam glasao za most, i ispalo je da sam u sabor poslao krestavu staru plavu glupacu unutar konfuzne kontradiktorne grupe pune podkapacitiranih ambicioznih ljudi. Ove godine sam odabrao stranku, pametno, i pregledao biografije i stavove svih na listi lutajuci po netu, odabrao jednog i preferencijalno glasao. Nisu prosli prag nigdje, pa ni u mojoj izbornoj jedinici, ali sam miran, prvi put od 90-ete sam odabrao najbolje sto se za mene nudilo, a to sto se ja i Hrvatska jako razlikujemo, tu ja ne mogu nista. od sada cu izlaziti na izbore i to uvijek ovako, odabrati uz pripremu kako biram dionice.

***ove ankete su cista socijalnacistička manipulacija što se sad opet može vidjeti… čak i Vakula jedanput na godinu pogodi vremensku prognozu, ovi nikad ali nikad nisu bili ni blizu izbornih rezultata, svi ti ipsosi, plusevi su za kaznenu prijavu

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

New Report

Close