Izjava Jerke Rošina

Naslovnica Forum Razno Ostalo Izjava Jerke Rošina

Bu.dala, koja je vjerojatno i su.učesnik!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

na stranu to što je sanader napravio i za što treba odgovarati, ali zapitajmo se jesu li kazneno i materijalno odgovarali i drugi – direktori i vlasnici firmi koji su natukli stotine milijuna kuna dugova državi?? ili su oni pak zapravo nagrađeni predstečajnim nagodbama gdje im je država otpisala desetke milijuna kuna obaveza?!?? zašto i te osobe nisu procesuirane kao sanader nego su im opraštani dugovi kroz predstečajne nagodbe?? spašavanje radnih mjesta u tim firmama ne smije biti alibi za amnestiranje onih koji su stvorili stotine milijuna kuna dugova koje nisu plaćali!!!!

moderatori provode političku [b]CENZURU[/b] i brišu forumaške nickove s čijim se mišljenjem ne slažu i time krše slobodu izražavanja mišljenja zajamčenu Ustavom!!!!!!!!!

ne mogu vjerovati da čovjeku padne na pamet da možda postoji mogučnost da ima pravo na predstečajnu nagodbu. Zbog Ive Sanadera je i došlo do toliko predstečajnih nagodbi. Njemu jedino što treba i na šta ima pravo je zatvor i oduzimanje novaca, koji i onako nisu njegovi.

New Report

Close