Ivica Todorić: Kad sam došao na tajni sastanak i kad sam tamo vidio Zdravka Marića, smračilo mi se

Naslovnica Forum Komentari članaka Ivica Todorić: Kad sam došao na tajni sastanak i kad sam tamo vidio Zdravka Marića, smračilo mi se

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Po svemu sudeći ako je istina ovo što Todorić tvrdi o Mariću onda ispadne da je on bio taj “crv” koji je dobro poznavao stanje financija u Agrokoru pa je odigrao i jednu od glavnih uloga u rastakanju Agrokora, odnosno bio je servis za insajderske informacije Borgu.

To je potpuno nebitno. Pa što i da jest? Firma je bila trula iz temelja, nastala na kreditima umjesto na kapitalu, potpomognuta politikom umjesto kvalitetnim managementom, a imala je imovinu na koju je netko bacio oko. Potpuno legitimno. Zašto se ne dočepati nečega ako se može, ako se plijen s dugovima doveo u takvu situaciju da se de facto sam nudi? Da, zašto ne?
A ovog tipsana naduvenog bi tako rado na štrika popenjal samo da mi je 5 minuta vlasti. Helikoper, dvorac, ma gad jedan. I on se sad nešto prepire, umjesto da se pokrije po ušima i čkomi.

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.


Po svemu sudeći ako je istina ovo što Todorić tvrdi o Mariću onda ispadne da je on bio taj "crv" koji je dobro poznavao stanje financija u Agrokoru pa je odigrao i jednu od glavnih uloga u rastakanju Agrokora, odnosno bio je servis za insajderske informacije Borgu.

možda mu se smračilo u toj besparici, da mali ne zatraži alimentaciju
https://cro.time.mk/c/8d2c4489c0/ne-vjerujte-svakoj-budalastini-maric-nije-todoricev-sin.html

Valjda je pomislio:”Mali je propjevao i sve kazao što zna o našim muljažama”!

Ivica Todorić rođen u Kloštar Ivaniću, a završio kao klošar Ivan u Remetincu.Kako samo jedno slovo može promijeniti stvari u životu. A mi to stalno zaboravljamo i uvijek se na istu koru od banane poskliznemo pa padnemo na svom životnom putu.Prisjetimo se samo kredita vezanih za švicarski franak zbog kojeg su mnogi platili krvavi danak.Prisjetimo se mnogih blokiranih i ovršenih, koji nisu dobro pročitali ugovor kojeg su potpisali s dobaviteljem međumrežnih usluga. Te barabe su velikim slovima obećavali brzo međumrežje,skoro besplatan telefon,150 i više TV programa uz vrhunski ton i sliku,ali ništa od toga nije bilo ni na vidiku. Pošto je na kraju sitnim slovima pisalo kako ništa od toga ne će biti ako se pojave neke smetnje tehničke prirode.Ali račune će oni slati mjesecima poslije nego vi otkažete njihovu »uslugu«, a sve će od vas preko suda naplatiti,koristeći onaj dodatak napisan malim slovima.A naš Ivan više zaboravni nego grozni zaboravio da je više puta pred kamerama sve svoje poklanjao Republici Hrvatskoj.To sam i sam čuo svojim ušima i vidio svojim očima. Jer on zaista nije ništa ni imao kad se odbije od vrijednosti njegove imovine onaj dug kojeg si je stvorio. Tko mu je došao glave nije toliko važno i tko je kriv za sve ovo što mu se je dogodilo .On sam kaže u čistom srpsko-hrvatskom jeziku:«Kad sam svatio šta se dešava«!Pa je počeo bacati krivnju na dežurnog krivca A.Plenkovića i njegove hajduke,koji su krivi za sve gospodarske promašaje od 1945.do danas.A za one ranije su valjda krivi mama »lekarka« i tata »udbaš« kako mu tepaju neki,ako baš hočete znati i u to povjerovati! A i Moody’s mu je uputio niski udarac u muda, a ni u standard&poor’s mu nisu bili blagonakloni.Istina ove ustanove ako dobiju love znaju frizirati rezultate kao i Ivica bez marice.I kad se još istraže mutni poslovi s VTB i Sberbank-om biti će zanimljivo! A u međuvremenu će biti još zanimljivije ono što će se događati s tvrtkama u kojima država ima svoj udio i koje su trebale biti odavno privatizirane.Zanimljivo je da sve tvrtke u susjednoj ,Sloveniji koje su privatizirali stranci posluju uspješno,a baš sve u kojima država ima značajni udio propadaju! Ali sad će biti sve drukćije,- naš čaća se vraća i sve će to objasniti!

U Hrvatskoj više nemaju smisla titule ‘Manager godine’. Treba uvesti izbor ‘Manager koji je najviše namagarčio državu’. To će biti spektatl jer kandidata je puno

Ja sam svoje o Marić Zdravku opširno napisala kad je to bilo vruće. Činjenice da je radio u Agrokoru– sve govore.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Todor se hvalilo kako je zahvaljujući Agrokorovom uvoznom politikom pomogao u rušenju jugoslavije. Istom takvom politikom ali sada u SLUŽBI PROMOCIJE VELIKE SRBIJE NA MALA VRATA RUŠIO JE i još uvijek pokušava rušiti HRVATSKU. Medijima, koji prenose njegova piskaranja i njegovo pokvareno i prikriveno velikosrpstvo koje je uspio lijepo kamuflirati, zabranio bih rad.

On je Kradezeovac u duši.


U Hrvatskoj više nemaju smisla titule 'Manager godine'. Treba uvesti izbor 'Manager koji je najviše namagarčio državu'. To će biti spektatl jer kandidata je puno

Nemojte tako dragi kolega, izbor za managera godine je ukazivao tko ‘pada’ u roku godinu-dvije….pa se moglo nekaj planirat!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Dobro je znati da je g. Todorić počasni predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca, te da je jedan od ključnih igrača Agrokora g. Kuštrak neposredno prije “izbora” za predsjednika HUP-a protiv svog ranijeg poslodavca bezuspješno pokrenuo sudski postupak (pokušao poništiti odluku Glavne skupštine o cijeni otkupa trezorskih dionica).

Za normalno poslovanje Novog Agrokora mora postojati dobra kemija s VTB,Sberbank-om i Knighthead-om.Ovog zadnjeg bi trebele banke isplatiti. On je više nego očito to izgubio s VTB i Sberbankom.Zato je uostalom ostao bez njihove financijske potpore kad im nije mogao isplatiti onih pišljivih osamdesetak milijuna €.Dok njegova konkurencija posluje s kreditima opterećenim s kamatom od 1% on je morao zapadnim bankama plačati kamatu od desetak posto. Lažnim prikazivanjem stanja u Agrokoru dobio je kredit s 5% kamata od ruskih banaka..Tko je«isturio« B.Petrova u njegovom zahtjevu po kontroli todorićeva poslovanja tek treba istražiti. Mnogo toga tek treba rasvijetliti – dobro Ti došao nazad na svojih “pet minuta” i još puno toga!

velikosrpska firma s trgovinama u centru zagreba…ah koji slučaj od drzave :))

Status Quo: Roll Over Lay Down


velikosrpska firma s trgovinama u centru zagreba…ah koji slučaj od drzave :))

…..opet po nalogu la prdanje!?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close