Italija s 5 milijuna eura kaznila VW zbog varanja na eko-testovima

Naslovnica Forum Komentari članaka Italija s 5 milijuna eura kaznila VW zbog varanja na eko-testovima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kada će ih naši kazniti?

To je “kikiriki” iznos s obzirom na iznose kojima su kažnjeni u drugim zemljama i na drugim tržištima. Tko misli da to radi samo VW, taj se vara. Varaju oni svi i to ne samo po pitanju ekoloških parametara. I varanje u “bijelim rukavicama” ispod crte ostaje ono što je – varanje.


To je "kikiriki" iznos s obzirom na iznose kojima su kažnjeni u drugim zemljama i na drugim tržištima. Tko misli da to radi samo VW, taj se vara. Varaju oni svi i to ne samo po pitanju ekoloških parametara. I varanje u "bijelim rukavicama" ispod crte ostaje ono što je – varanje.

prvenstveno ipak varaju njemački proizvođači, ostali znatno znatno manje. to je jasno svakome tko se bavi vozilima, posebno novima. njemačka autoindustrija nikad nije bila pretjerano inovativna, osim u prevarama, a uz pomoć mita i korupcije naspram novinara uspjeli su svijetu nametnuti kult kvalitete njemačkih vozila, kojeg jedino JD power uspije demantirati, a ostali i dalje šute i primaju pinku (ADAC, časopisi, web i slično). Dakle, njihovi auti ni u kom pogledu nisu izdržljiviji, kvalitetnije izrađeni, boljih materijala ili voznih sposobnosti od konkurencije, nego ponekad čak i sramotno lošiji, no cijenovno daleko iznad konkurencije. svijet to i dalje puši, a dokle će tako biti, ostaje nam da vidimo.

...povijest se ponavlja...

istina, ali su njemački auti najljepši.. kad bi francuzi i talijani bili tak lijepi auti,rađe bi njih kupio. ali površna sam osoba, izgled mi jako bitan, pa vozim vw

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close