Ipak ništa od Čeha na Jadranu ovog ljeta? Jedan čovjek otklonio je sva nagađanja

Naslovnica Forum Komentari članaka Ipak ništa od Čeha na Jadranu ovog ljeta? Jedan čovjek otklonio je sva nagađanja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kapeli bi vlastitu mater prodao za pol eura. Silujete ljude da ne mogu otici u susjednu opcinu u bolji ducan, ali zato bi anus dali u zamjenu za malo okuzenog novca iz drugih drzava. Fuj.

Jad i bijeda koji smo mi jadnici. Hitno promjeniti strategiju da ne ovisimo o turizmu jer turizam je jedna velika prevara. Tako je svuda u svijetu. Tko živi od turizma, taj se ne razvija i zaostaje. Čim malo ekonomije zakašlju odmah mi nastradamo.

@dragon2000: pa naravno, pogledaj samo koje “velesile” ovise o turizmu: Dominikanska Republika, Hrvatska, Crna Gora, Maldivi, Sejseli i slicne vukoje.ine gdje ionako ne mozes nista proizvoditi. A jedan Prag u Ceskoj turisticki ostvari bolje rezultate nego cijela RH. Da nije tragicno, bilo bi presmijesno.

Ma, ima lakše i jednostavnije rješenje! Povećajte članarine za turističku zajednicu, namet kojim turizam cijedi hrvatsko gospodarstvo. Gotovo svi zaposleni u hrvatskom gospodarstvu plaćaju taj harač.

Zar nije dosta te pljačke?!

Cijelo vrijeme ovi naši pričaju da je sada primarno obranit se od te Korone. Evo, jučer smo čuli dobre rezultate.U izolaciji smo koliko ono 45 dana. Ostali smo doma. Možda ćemo i donekle spasit barem malo ovu turističku sezonu, mi stanovnici RH. I sada bi se trebalo riskirat i dovuć strance da nam opet donesu bolest i da opet uvedemo sve te mjere. Na koncu i kod njih je bilo otpuštanja, ali oni se ne baziraju najviše na turistički granu radi koje smo mi sada u banani.

New Report

Close