Inženjeri upozoravaju: Vladin prijedlog mogao bi imati ozbiljne posljedice za sigurnost gradnje

Naslovnica Forum Komentari članaka Inženjeri upozoravaju: Vladin prijedlog mogao bi imati ozbiljne posljedice za sigurnost gradnje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pored svih vaših nadzora ceste propadaju za par godina, fasade od 5 katova nosi vjetar jer nemaju ni jedne plastične tiple, kružni tokovi se ruše pa ponovo grade jer imaju mali promjer, vodovodne cijevi pucaju jer nemaju pješčanog tampona, zgrade u Zagrebu imaju zatrovanu vodu godinama jer Se betonira na -11, …..možemo unadogled….sječa li se itko da je odgovarao i jedan nadzorni inžinjer iz bilo koje od komora….

Riječima se ne može opisati koliko su hrvatski arhitekti nestručni. Oni su apolutno izgubili dodir sa stvarnošću. Toliko grešaka, krivih projekata, a odgovornosti nigdje. Užas.

Sva ova halabuka je iz razloga što ostaju bez obveznih članarina, koje iznose skoro 2000 kn godišnje po članu (puta više od 4300 kao npr. u komori ing. građ.) i to je to. Skoro 10 milijuna godišnje s kojima je par ljudi u vodstvu raspolagalo kako su htjeli, a odgovornost nikakva. Čisti harač i dobro je da se to ukida.

Kad će ukinut reket kojim HGK unazađuje hrvatsko gospodarstvo? Tamo i tako sjedi većina uhljeba nesposobnih za tržišnu utakmicu…..ili bi mogli možda delat u skladištu u Irskoj!?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close