Investitori s nestrpljenjem iščekuju Zakon o izvlaštenju

Naslovnica Forum Komentari članaka Investitori s nestrpljenjem iščekuju Zakon o izvlaštenju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Naš pravosudni sustav visoko je profesionalan i nikako nije birokratski. Međutim sami profesionalci nastali su od podobnih birokrata i od našeg pravosudnog sustava učinili su profibirokratski pravosudni sustav.
Tom profibirokratskom sustavu svoj obol dao je Šeks i HDZ. Koalcijska vlast i njen ministar Miljenić u reformama profibirokratskog pravosudnog sustava postavljaju se kao stranka u postupku, bilo da predlažu zakone, bilo da rade prezentacije, bilo da traže podršku za svoje prijedloge kroz „javnu raspravu“ bilo da čine što čine.
A što je dovelo do nastajanja tog profibirokratskog pravosudnog sustava ako ne opredjeljenje za profesionalni pravosudni model implementirajući podoban birokratski pravosudni kadar u taj i takovi profesionalizam.
Time su Šeks i HDZ zacementirali pravosudnu elitu koja „vedri i oblači“ a kojoj „stranka u postupku“ zastupana po Orsatu Miljeniću, ne može doći niti do „koljena“ kako se to u narodu kaže!!!!

otimačina vlasništva po zakonu…

Monopoli se igra prema pravilima. Nestrpljivim investitorima je potreban poseban zakon o izvlaštenju da bi kupili jeftino izvan tržišnih okolnosti u kojima žele sudjelovati.Jeftinije je prilagoditi vlastodršce nego platiti punu cijenu vlasniku nekretnine.

New Report

Close