Inspektori digli 16 tužbi protiv Zagrebačkog holdinga

Naslovnica Forum Komentari članaka Inspektori digli 16 tužbi protiv Zagrebačkog holdinga

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Glasnogovornik Zg holdinga Dušan Viro je rekao da su ugovori s Francom i Šarićem po zakonu jer u njima stoji da moraju u roku godinu dana dobiti visoku stručnu spremu. Inspektorat očito nije uvažio taj argument.”

Samo diplomski? Na kojem fakultetu? nakon koliko godina pauze? kazna od 60 tis kn plus 3 tis kn a na samim placama, koliko vidim su obojica lupali brutto nekih 10+15 tis kn viska, dakle, to je nekih 3 mjeseca sve skupa. A koliko se odvijala takva praksa? Sto ima drzava s ovim, gradjani zagreba su primarni za upite i da traze novac natrag u proracun.

Čović je sebi naštimal plaću od 24,5000, a svojim doglavnicima Sinjanima iz HEP-a Deliću i Botici po 19-20,000, kao i mnoštvu drugih lajbeka koje je doveo u izmišljenu, nepotrebnu i parazitsku “Direkciju” Holdinga 14-16,000 kn, pa čak i ovim SSS “stručnjacima” 16,000. Direktor nepotrebnih tzv. Korporativnih komunikacija, a u stvari sitni agent provokator iz Sinja Viro također ima 15,000 kn. (+ boračka penzija) Za to vrijeme direktori podružnica sa po više od 1,000 radnika kao što su ZET, Čistoća ima i Vodovod, koje rade svoj posao i stvaraju dohodak su imali 12-13,000.

MM[color=blue][/color]

U zadnje vrijeme je Zg holding ćesta tema u medijima a kako kod nas ništa nije slučajno, vjerujem da je počeo predizborni napad na Zg tvrđavu tj.SDP, koji će kuliminirati optužnicama 30ak dana prije termina održavanja parlamentarnih izbora.
"Nered" svakako treba urediti osudama ali ako je motiv drž institucija procesuiranje u dnevnopolitičke svrhe(kruha i igara) onda od svega ovoga ništa, žali bože vremena, živaca i novaca

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close